36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI Honor Play tokok

Tokok a Huawei Honor Play


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Honor Play 8A, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Válassz egy mobiltokot a Huawei Honor Play okostelefonodhoz!

Egy majdnem Huawei P20-nyi tudással rendelkező telefont venni tízezrekkel olcsóbban? Naná. Lehet, hogy a te fejeden is ez futott végig, amikor a Honor Play telefont vetted magadhoz a polcról. A Honor Play ráadásul jóval fiatalosabb és trendibb kinézet, mint a visszafogott Huawei imázs, így a nevéhez illően egy játékosabb telefon is. Szép szoftveres felületeket is kapott, és ha nem is lett ez a csúcs gamer telefon, az árához képest egy nagyon erős hardvert zsúfoltak bele, így bőven van mivel játszani. Ha sokat játszol út közben is érdemes egy ízléses tokba bújtatni, hogy akkor se essen baja, ha nagyon belemerülsz a játékba. De ha csak azt szeretnéd, hogy jól nézzen ki minden irányból, arra is találsz nálunk megoldást.

Miért érdemes a Huawei Honor Play tokjaink közül választanod?

Minden Huawei Honor Play tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkísér majd téged és a telefonod is. Bármelyiket is választod, hosszú ideig megtartja azt a színvilágot, amiért a böngésződben kiválasztottad. Minden részletében pontosan illik a telefonodra, nem lötyög rajta, és nem mozog el. Minden kivágás, minden gomb helye ott van, ahol lennie kell, de ha esetleg azt is beborítaná a tok, ugyanolyan használható marad alatt. Szinte minden tokból találsz több különböző színt, hogy kedvedre válogathass, és pont olyan kinézetű kiegészítővé varázsold a telefonod, amilyenre vágytál. Mindegyik tok minőségi alapanyagokból készült, tehát nem csak tartósak, de védik is a telefonod. A csillogóbb, pazar színű tokok inkább az egyszerűbb karcoktól óvják meg a készüléket, ezzel áldozva a dizájn oltárán. Más telefontokok pedig arra készültek, hogy a nagyobb leejtések után is sértetlen maradjon kedvenc telefonod. A nyomott mintás tokok felülete tartósan az is marad, biztosan nem kopik le egykönnyen. Minden telefonhoz, így a Huawei Honor Play-hez is többféle kialakítású tokot találhatsz, akár csak az oldalát védenéd, akár az egészet, akár felnyitható előlapra vágysz. Böngéssz közülük kedvedre, és szánd rá az időt, hogy megtaláld a hozzád és a telefonodhoz leginkább illőt!

A Huawei-ről

A Huawei az egyik töretlenül száguldó üstökös az okostelefonpiac egén. Az egyik első élharcosa annak a szemléletformálásnak, amely a gagyi és a kínai szavak párhuzamát kívánta száműzni a digitális piacról. Az utóbbi egy-két évben a Huawei modellek gyakorlatilag a Samsung és az Apple egyértelmű kihívói. Letisztult formavilág és ízléses dizájn mellett kínálnak versenyképes beltartalmat. Mindezzel együtt járt az árnövekedés, de az ügyes marketingesek még mindig egy kicsit az előbbi kettő alatt húzták meg a készülékek árát. Ennek köszönhetően míg a világon a harmadik, Magyarországon a második legnépszerűbb márka. Nem kételkedünk abban, hogy a most zajló Androidos adok-kapokot is túléli a gyártó, bár komoly küzdelemre kell felkészülni.