36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI Honor 9X Pro tokok

Tokok a Huawei Honor 9X Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Honor 9X, Huawei Honor 9X Lite, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Huawei Honor 9X Pro okostelefonodra

Valóban prémium kategóriás telefon tokot szeretnél a Huawei Honor 9X Pro-dra, ami ugyanakkor divatos, és mégis tartós mobil védőtok? Az etuo.hu webáruház telefon védőtok kínálatában széles választékát találod meg a minőségi, prémium mobiltokoknak, hogy kiválaszthasd a személyiségednek, az ízlésednek és a Huawei Honor 9X Pro-d jellemző használatának megfelelő mobiltokot. Inkább egy üzleti, elegáns megjelenésű mobil védőtokot választanál, vagy fiatalos telefontokot, amivel partizni is mehetsz? Sok ember kedveli a műanyag telefontokot és a rugalmas szilikont egyaránt. Te melyiket választod inkább? Esetleg a fedeles kialakítású bőr védőtokra esik a választásod? Nálunk, az etuo.hu webáruházban, a mobil- és tablet védőtokok széles kínálatában megleled bármelyik fajtát! Avagy, ha a Huawei Honor 9X Pro készülékedre az egész készüléket kiválóan védelmező flip tokot keresel, amiben külön zsebeket találni a bankkártyák és igazolvány számára, webáruházunk kínálatában meg fogod találni a személyiségedhez leginkább illő védőtokot.

Milyen előnyökkel bírnak a Huawei Honor 9X Pro telefontokok?

A legtöbb Huawei Honor 9X Pro okostelefon igényli profi védelemre a hétköznapok során is. Ezért hát válassz bátran egy megbízható és tartós mobil védőtokot az etuo.hu telefontok webshop kínálatában! A visszajelzések alapján egy erős, ellenálló mobiltok híján a Huawei Honor 9X Pro készülék külseje könnyedén kopik és karcolódik átlagos használat során is. A webáruházunkban olyan megfizethető, mégis prémium mobil tokokra egyaránt igaz, hogy eredményesen fogják védelmezni a Huawei Honor 9X Pro-dat a hétköznapi sérülésekkel szemben.

Miért közkedveltek a Huawei Honor 9X Pro okostelefonok?

Az alumínium keretes, elöl és hátul üvegborítású Huawei Honor 9X Pro egy igazi belépő szintű, felső kategóriás készülék. A 6,59 hüvelykes phablet méretű kijelzője bámulatos, 2340 x 1080 pixeles felbontásra képes. Kirin 810-es chipkészlet, legalább 8 GB RAM és 128 GB belső tárhely (ami maximum 512 GB-os SD kártyával bővíthető), és egy tripla kamerarendszer (48 MP-es fő kamerával) szavatolja a csúcs felhasználói élményt – barátságos áron.