Huawei Honor 9X Lite tokok

Tokok a Huawei Honor 9X Lite


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Honor 9X, Huawei Honor 9X Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Honor 9X Lite – divatos tokok a legújabb készülékmodellekre is

Ahhoz, hogy a remek kidolgozású Huawei Honor 9X Lite sokáig szépen és újszerűen nézzen ki, elengedhetetlen, hogy óvatosan bánjunk vele. Ez azonban nem mindig lehetséges, hiszen elég egy másodpercnyi figyelmetlenség, és a telefon leeshet, megsérülhet. Ezért nagyon fontos, hogy a felhasználó az eszköz védelme érdekében a lehető legrövidebb időn belül beszerezzen egy védőtokot, mely védi a telefont a külső fizikai sérülésekkel, károsodásokkal, karcolásokkal szemben. A felhasználónak nem kell azon aggódnia, hogy megkarcolja-e az asztallap az eszköz hátoldalát! A korszerű tokok megbízható védelmet nyújtanak, emellett azonban kifejezetten esztétikusak is, így dekoratív kiegészítőként is megállják a helyüket.

Tartós, minőségi kidolgozású Huawei Honor 9X Lite telefon tokok

Online áruházunk széles választékában olyan tokokat is találhat a vásárló, melyek megbízható védelemmel látják el a 2020 májusában megjelent Huawei Honor 9X Lite készülékmodellt. A telefon tokok pontosan illeszkednek a készülék kidolgozásához és a csatlakozók nyílásait sem fedik le. A választékunkban található telefon tokok elismert gyártóktól származnak és kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, így sokáig tudnak megbízható védelmet biztosítani. A tokok védenek a kopással, karcolásokkal szemben és az esés során keletkező károk kockázatát is minimálisra tudják csökkenteni. A teljeskörű védelem érdekében a felhasználó a nagyszerű minőségű mobiltokot egy modellre szabott védőfóliával vagy védőüveggel is gazdagíthatja, így nem csak az eszköz hátlapját, hanem a képernyőt is biztonságban tudhatja.

Huawei Honor 9X Lite – specifikáció

A Huawei Honor 9X Lite egy remek, korszerű készülék, mely 2020 májusában került piacra és amelyet az igazán mutatós kidolgozás jellemez. Az eszköz mérete 160,4 x 76,6 x 7,8 milliméter, súlya pedig mindössze 188 gramm. A modell Android 9.0 (Pie), EMUI 9.1 operációs rendszert futtat. A Huawei Honor 9X Lite készülékbe nyolcmagos Kirin 710F (12 nm) processzor lett beépítve. Az eszközben 128 GB belső tárhely és 4 GB RAM memória található, de a microSDXC kártyanyílásnak köszönhetően a belső memória tovább bővíthető, osztott SIM-nyílással.