36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI Honor 9A tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Huawei Honor 9A – mutatós, minőséges mobil tokok

A Huawei Honor 9A egy nagyszerű, korszerű készülék, melynek tulajdonosai szeretnék sokáig megőrizni a telefon szép, mutatós kinézetét – ezért, az etuo.hu webáruházban olyan nagyszerű minőségű tokokat biztosítunk, melyek megbízható védelmet és hibátlan illeszkedést nyújtanak. A telefon tokok a rengeteg fizikai sérülés mellett a porral, piszokkal szemben is óvjak a Huawei telefont. Korszerű kidolgozásuknak köszönhetően remek kiegészítői ennek a kiváló készülékmodellnek. A tokok olyan anyagokból készülnek, melyek minőségesek, jól tapadnak a telefonhoz, nem csúszkálnak és kellemes tapintásúak. A tok hátoldalán található nyílás pontosan a kamerához illeszkedik és ennek köszönhetően lehetővé teszi annak zavartalan, kényelmes használatát.

Gyönyörű, minőséges kidolgozású telefon tokok a Huawei Honor 9A modellre

Az etuo.hu online áruházban az olyan, nemrég megjelent telefonokra is biztosítottunk tokokat, mint amilyen a Huawei Honor 9A. A tokok rugalmas és tartós szilikonból készülnek, mely nem veszíti el alakját és nem fakul ki vagy sárgul meg. Választékunk populáris darabjai a visszafogott, átlátszó telefon tokok, melyek felhelyezés után gyakorlatilag észrevehetetlenek, így nem változtatják meg a telefon kinézetét. Az átlátszó tokokat főleg azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik elsősorban a kinézete miatt döntöttek a Huawei Honor 9A telefon mellett. Az átlátszó tokok ugyan szinte észrevehetetlenek, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem biztosítják a megfelelő védelmet a fizikai károsodásokkal szemben.

Huawei Honor 9A – specifikáció

A Huawei Honor 9A egy nagyszerű készülék, mely 2020 áprilisában került piacra. Az eszköz mérete 159,1 x 74,1 x 9 milliméter, súlya 185 gramm. A nagyszerű Honor modell Dual SIM-es, Android 10, Magic UI 3.1, Google Play szolgáltatás nélküli operációs rendszerrel működik. A gyártó az eszközbe nyolcmagos Mediatek MT6762R Helio P22 (12 nm) processzort szerelt. A nagyszerű telefon 64 GB belső tárhellyel rendelkezik, mely microSDXC memóriakártya segítségével tovább bővíthető. A telefon RAM memóriája 3 GB. A Huawei Honor 9A készülék kék, zöld és fekete színben is elérhető.