Huawei Honor 9 tokok

A Huawei Honor 9 Lite, Huawei Honor 9 Premium, Huawei Honor 9 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Honor 9 – kiváló minőségű telefontokok

A Huawei Honor 9 telefonmodellre illeszkedő tokok lehetővé teszik a hatékony védelmet a karcolások és a mechanikai sérülések ellen, melyek megakadályoznák a telefon kényelmes és zavartalan használatát. Az etuo.hu kínálatában azok a vásárlók is találhatnak a szükségleteiknek és az ízlésüknek megfelelő telefontokot, akiknek magasabb igényeik vannak. A tokok tökéletesen illeszkednek a Huawei Honor 9 modell méretéhez, a nyílások pedig úgy lettek kialakítva, hogy lehetővé tegyék a kamera, az aljzatok, a hangszóró és a mikrofon zavartalan használatát, a tok levétele nélkül. Webáruházunkban mindenki találhat olyan tokot a Honor 9 telefonra, mely összhangban van a stílusával és megfelel a szükségleteinek.

Nagyszerű, stílusos védőtokok a Honor 9-re

A telefontokok kifejezetten hasznosak, hiszen megvédik az érzékeny mobil eszközöket a karcolásoktól és  a mindennapi használattal járó kopástól, sőt, akár még a nagyobb sérülésektől is. Webáruházunkban különböző stílusú tokok találhatók: könyvszerűen csukható tokok és flip tokok, melyek a telefon kijelzőjét is óvják, és minőséges, TPU szilikonból készült tokok, melyek a telefon hátlapjának nyújtanak védelmet. A különböző anyagokból készült tokok különböző fokú védelmet biztosítanak, így mindenki megtalálhatja azt a típust, ami megfelel az életstílusának. A tokokat díszítő minták tárháza óriási – kínálatunkban elegáns, egyszínű tokok, színes, vidám mintákkal ellátott tokok, geometriai alakzatokkal dekorált tokok is találhatók. A gazdag kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelő telefontokot.

Huawei Honor 9 – specifikáció

A Honor 9 okostelefon egy kiváló készülék. Mérete 147,3 x 70,9 x 7,5 milliméter, súlya pedig 155 gramm. A készülék LTPS IPS LCD kijelzővel rendelkezik. A képernyő felbontása 1080 x 1920 pixel, átlós mérete pedig 5,15 hüvelyk. A készülékben HiSilicon Kirin 960 processzor található. A nem eltávolítható, Li-Po akkumulátor kapacitása 3200 mAh. Az elem gyors töltési modullal rendelkezik – fél óra alatt akár 40%-ig is feltölthető. A készülék 6 különböző színárnyalatban került piacra, azok viszont, akik nincsenek megelégedve a választékkal, egy elegáns tokkal változtathatnak a telefon kinézetén.