Huawei Honor 8X tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Honor X8 – mobil tokok széles felhozatala

Az etuo.hu webshopban nívós anyagokból legyártott mobil tokokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik a Huawei Honor X8 biztonságos alkalmazását a mindennapokban. A telót védő tokok óvják az eszköz hátoldalát a karcolódásoktól és a horzsolástól. A menő tartozékaink között bárki találhat olyan tokot, mely megfelel az egyéniségének és az igényeinek. Azok, akik a visszafogott mobil tokokat kedvelik, választhatnak dekoratív, egyszínű termékeink közül. A felhozatalunkban elérhető szilikon mobil tokok és hátlapok fiatalosságot tükröznek, időtálló termoplasztikus poliuretán szilikonból (vagyis rövidítve TPU-ból) készülnek, a nyomtatott minta pedig nívós és ellenáll a halványulással és a horzsolásokkal szemben is. A könyvszerűen nyitható mobil tokok előnye, hogy a kijelzőt is védik, amíg a teló a táskában vagy a zsebben van. Ahhoz, hogy a mobil jó sokáig modern külalakú legyen, nem elég vele óvatosan bánni – fontos, hogy olyan védőkiegészítőkkel lássuk el az eszközt, mely megvédi a külső és belső károktól is. Nincs ez máshogy a Huawei Honor X8 mobilok esetében sem. Az etuo.hu webshopban több eltérő kialakítású, színű és dizájnú mobil tokot kínálunk, amelyek lélegzetelállító minőségüknek köszönhetően óvják a telót a karcolódásoktól, horzsolástól és a lerakódott szennyeződés-maradványoktól. A nívós tok lehetővé teszi, hogy megvédjük az eszközt, akkor is, ha a kulcsainkkal együtt kerül a hátizsákba vagy a kabátzsebbe.

Fantasztikus színvonalú mobil tokok a Huawei Honor X8-ra

A Huawei Honor X8 egy figyelemre méltó, trendi mobil, mely védelmet igényel a folyamatos alkalmazás során. Webshopunk választékában többféle Huawei Honor X8 tok is megtalálható, így minden kliens rálelhet az ízlését és az igényeit tükröző teló tokra. A nívós tartozékok tökéletesen passzolnak a Huawei Honor X8 eszközre, nem csúsznak le róla és nem gátolják a gond nélküli alkalmazást sem. Amennyiben a telón olyan tok van, ami nem kifejezetten az adott telótípushoz lett legyártva, megtörténhet, hogy a kiegészítő lefedi a vezérlőgombokat vagy a kamerát, és nehézkessé teszi a töltő vagy a fülhallgató portjának alkalmazását. A felhozatalunkban olyan mobil tokok vásárolhatók meg, amelyek gondosan kialakított kivágásokkal és fülecskékkel vannak felszerelve, így a kamera, a mikrofon és a portok is gond nélkül használhatók.

Időtálló mobil tokok a Huawei Honor X8 eszközre

Termékskálánk több fantasztikus színvonalú tokot ölel fel, amelyek időtálló és masszív védelmet tesznek lehetővé a Huawei Honor X8 teló modell számára. Látogatóink több telótok modell közül is választhatnak maguknak. Az ütésálló, speciálisan masszívabbá tett mobil tokok igazán időtálló védelemmel látják el a telót és megfelelnek azok a klienseink számára is, akik gyakran használják az eszközüket túrázás vagy sport közben. Az oldalra nyíló mobil tokok fő előnye, hogy nem csak a teló hátoldalát, hanem a kijelzőt is meg tudják védeni. Az etuo.hu webshop ügyfeleinek körében a legkedveltebb kiegészítők azonban továbbra is a szilikon mobil tokok és hátlapok, amelyek masszív és rugalmas termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból vannak gyártva. A szilikon mobil tokok és hátlapok meseszép nyomtatott mintákkal, fényképekkel, lenyomatokkal vannak díszítve. A nyomtatott minta nívós és ellenállást mutat a horzsolásokkal, elhasználódással szemben is.

Huawei Honor X8 – specifikáció

A Huawei Honor X8 egy figyelemre méltó és menő mobil, melyet a márka rajongói izgatottan vártak. A mobil megjelenése 2022 márciusára lett bejelentve. A teló mérete 163,4 x 74,7 x 7,5 mm, további előnye pedig, hogy tömege is kicsi, így megállapíthatjuk, hogy egy igazán tenyérbe passzoló, dekoratív kis modellről van szó. A mobil üveg előlappal, műanyag hátoldallal és kerettel rendelkezik, ennek ellenére azonban érdemes tokkal védeni. A mobil kijelzőjének átlós mérete 6,7 hüvelyk. A mobilban Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6 nm) processzor található. A fantasztikus kijelzőt javasolt kijelzővédő tartozékokkal, fóliával, üveggel vagy csukható tokkal védeni. A telóban nem kivehető, Li-Po akkumulátor van, melynek 4000 mAh-s kapacitása lehetővé teszi a hosszas alkalmazást. Az akku 22,5 W wired töltési lehetőséggel is rendelkezik. A mobil Titanium Silver, Midnight Black és Ocean Blue színekben érhető el.