36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI Honor 8S tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Wood Case - bükkfa>

Telefontok Wood Case - bükkfa

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - sötétkék>

Telefontok Corko Case - sötétkék

7 090 Ft
/ raktáron

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Huawei Honor 8S okostelefonodra

Divatos, vagy esetleg kifejezetten üzleties telefontokot szeretnél, egy olyat, amelyik tartós és ugyanakkor tökéletesen illeszkedik a Huawei Honor 8S telefonodra? Az etuo.hu telefon kiegészítő specialista mobiltok készletében sokféle telefontokot találsz prémium, minőségi kivitelben, hogy megtalálhasd a személyiségednek, az ízlésednek és a Huawei Honor 8S készüléked jellemző használatának megfelelő mobiltokot. Mit választanál inkább: egyszínű, hagyományos telefontokot, vagy esetleg a fiatalosan színes mobil védőtokok jönnek be? A műanyag telefon védőtokot és a rugalmasan erős szilikon mobiltokot egyaránt sok felhasználó szereti. A te választásod melyik fajta telefontokra esik? Nálunk, az etuo.hu webáruházban, a mobil- és tablet védőtokok széles kínálatában megleled bármelyik fajtát! Ha meg a Huawei Honor 8S készülékedre egy, a teljes készüléked oltalmazó pénztárca típusú védőtokot, amiben tárolhatod a bankkártyákt vagy igazolványokat is, nálunk bizonyosan megtalálod a számodra legszimpatikusabb védőtokokat.

Milyen előnyökkel bírnak a Huawei Honor 8S telefontokok?

Mindegyik Huawei Honor 8S mobiltelefonnak szüksége van hatékony és minőségi védelemre a hétköznapi használat során. Ezért hát válassz bátran egy megbízható és tartós márkás tokot az etuo.hu mobiltok és telefonos kiegészítő online bolt kínálatában! A tapasztalatok szerint egy megfelelő védőtok nélkül még a Huawei Honor 8S telefon háza is folyamatos használat mellett jellemzően hamar kopni és karcolódni kezd. Az online boltunkbam minden tartós és megbízható telefon tokokra mind igaz, hogy képesek lesznek megóvni a féltett Huawei Honor 8S-edet a leggyakoribb sérülésektől.

Miért közkedveltek a Huawei Honor 8S okostelefonok?

Az 1520 x 720 pixeles felbontású, 5,71 hüvelykes kijelzővel bíró Huawei Honor 8S igazán közkedvelt, középkategóriás készülék – szokás szerint alacsonyabb árral, mint amilyen tudással bír. 2 GB RAM, 32 GB belső tárhely, 13 MP-es főkamera: mindez alsó-középkategóriás telefonná tenné 2019-ben, ha nem valós 2 SIM-es foglalattal bírna, ahol az SD kártyának külön hely jutott. Azaz a Honor 8S úgy dual SIM-es okostelefon, hogy nem kell feláldozzuk az egyik SIM foglalatot a tárhely bővítéséért!