Huawei Honor 8A tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Huawei Honor 8A okostelefonodhoz!

Telefontokot keresel a Huawei Honor 8A készülékedhez? Hagyományos, jól bevált műanyag vagy szilikon mobiltokot szeretnél, esetleg csajos vagy férfias színvilágú telefontokot? Bulizni vágy, vagy művészi nyomatos tokkal dobnád fel a készüléked, esetleg üzleti tárgyalásokon is használható, prémium bőr flip wallet telefontokra vágysz? Nézz szét webáruházunk kínálatában és bizonyosan megtalálod a neked való, személyiségedet leginkább kifejező mobiltokot! Akár a fiatalos lendületet akarod kifejezni, akár a megfontolt, érett gondolkodásmódodat, nálunk megtalálod azt a mobiltokot, ami emellett még hatékonyan védi is a készülékedet, a telefon házát vagy a kijelzőt is a fizikai behatásoktól.

Honor 8A: Miért használj telefontokot a készülékeden?

Minden okostelefon addig marad ép, amíg nem éri erősebb fizikai behatás a telefon házát vagy a képernyőjét. Sajnos a katonai és ipari célú, speciálisan kialakított telefonokon kívül, a hagyományos készülékek nem rendelkeznek önmagukban elegendő védelemmel az éles, kemény tárgyakkal szemben. Ezért ajánlott egy legalább a házat és a képernyő peremén túlnyúlva részben a kijelzőt is védő, műanyag, szilikon vagy kombinált telefon tokot alkalmazni. A legjobb persze, ha flip wallet tokot választasz, mert annak erős, jellemzően minőségi bőrből és benne műanyag lapból készült fedőlapja is van, így csukott állapotban leejtve szinte kizárt, hogy bármi baja történjen a szeretett készülékednek.

Miért közkedvelt a Huawei Honor 8A okostelefon?

A Huawei 2019-ben dobta piacra a Honor 8A készülékét, és így megtestesíti a jelenkori követelményeket, amiket egy erős, középkategóriás telefonnal szemben támasztanak a felhasználók. A lelke egy MediaTek Helio P35-ös Octa-core chip és egy PowerVR GE8320, 680 MHz-es chip. Természetesen 9-es Androidot futtat, amihez a legújabb EMUI társul. A 6,1 hüvelykes kijelzője 1560 x 720 pixeles felbontással minden igényt kielégít, hiszen a programok futtatásához 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely társul a leggyengébb konfigurációban is. A célközönséget azok a felhasználók jelentik, akik számára a teljesítmény és a megjelenés kiemelkedően fontos, ám nem akarják egy komplett számítógép árát rákölteni a telefonjukra.