Huawei Honor 7X tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Honor X7 – telót védő tokok fantasztikus felhozatala

Az etuo.hu webshopban több tok érhető el a Huawei Honor X7 mobilra. A szilikon mobil tokok és hátlapok óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen óvják az eszköz hátoldalát és oldalait a teló folyamatos alkalmazása során, és nem növelik jelentősen a teló méretét sem. A mobil tokok lélegzetelállító fényképekkel és fantasztikus fotókkal vannak díszítve, de olyan dekoratív termékmodelleket is kínálunk, amelyek egyszínűek és diszkrétek. A Huawei Honor X7 eszközre tervezett, telót védő tokok hibátlan passzolást biztosítanak és nem fedik le a teló fontos komponenseit – a portokat, kijelzőt vagy a kamerát sem. A Huawei Honor X7 eszközt rengeteg fantasztikus funkcióval látta el a gyártó, melyeknek köszönhetően a telót izgatottan várták a felhasználók. Azok a klienseink, akik a teló modell megvásárlása mellett döntenek majd, minden bizonnyal szeretnék, haz eszközük jó sokáig modern külalakkal rendelkezne. Az etuo.hu webshopban tudjuk a lehető legjobb megoldást! Olyan időtálló, minőséges védelmet biztosító mobil tokokkal készültünk ügyfeleinknek, amelyek kettős szerepet töltenek be: előnyös módon védik a mobilt és emellett menők és trendik is.

Nívós, időtálló és masszív védelem - Huawei Honor X7

A Huawei Honor X7 mobil tulajdonosai tisztában vannak azzal, mennyire fontos az eszköz védelme a külső fizikai sérülésekkel szemben. Webshopunk választékában több olyan tok elérhető, mely tökéletesen illeszkedik a Huawei Honor X7 teló modellre, és amellett, hogy rendkívül előnyös, igazán mutatós is. A felhozatalunkban elérhető mobil tokok nívós és időtálló anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig tartósan és masszívan védik a folyamatos alkalmazás során fellépő apróbb károsodásokkal szemben az eszközt. A telót védő tokok óvják a telót a horzsolástól és a karcolódások kialakulásától. Szép, menő kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak a telón, bőséges felhozatalunknak hála pedig minden kliensünk megtalálhatja azt a kiegészítőt, mely tökéletesen passzol az elvárásaihoz. A mobil tokok szavatolják a hibátlan passzolást a Huawei Honor X7 teló modellre – amellett, hogy méretük tökéletesen illeszkedik a teló méreteihez és alakjához és nem csúsznak le, a gondosan kialakított kivágások azt is lehetővé teszik, hogy a telók minden funkcióját és komponensét gond nélkül tudja majd használni a kliens.

Fantasztikus színvonalú anyagokból legyártott, időtálló mobil tokok

A mai mobilokra a fantasztikus funkciók, viszont a magas érzékenység is karakterisztikus. Webshopunkban olyan mobil tokokat kínálunk, amelyek nívós anyagokból készülnek és megvédik a telót a folyamatos alkalmazás során keletkező apróbb károsodásokkal szemben. Legkedveltebb termékeink a szilikon mobil tokok és hátlapok, amelyek nívós termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból készülnek, időtállók, rugalmasak és lélegzetelállító nyomtatott mintákkal vannak borítva. A diszkrét megoldások rajongói az egyszínű mobil tokok közül választhatnak, míg azok, akik szeretik az izgalmas lenyomatokat, rengeteg nyomtatott mintával ellátott tok között kutathatnak. Kínálatunkban kreatív mintákkal kiegészített mobil tokok, retró mobil tokok, állatmintás termékek, színes, tarka kiegészítők is megvásárolhatók.

Huawei Honor X7 – specifikáció

A Huawei Honor X7 egy menő, letisztult tervezésű mobil, melyet 2022 márciusában vártunk izgatottan. Az eszköz Android 11, Magic UI 4.2 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6 nm) chipsettel van felszerelve. Az eszköz két verzióban is elérhető - 128 GB belső tárhellyel és 4 GB vagy 6 GB RAM memóriával, a memória pedig bővíthető is, méghozzá microSDXC memóriakártyával, mely osztott SIM nyílást használ. A Huawei Honor X7 IPS LCD kijelzővel van felszerelve, melynek denzitása 260 ppi. A kijelző 6,74 hüvelyk átlójú, rezolúciója pedig 720 x 1600 pixel. Ez a nagy méretű kijelző komfortos alkalmazást és fantasztikus képminőséget biztosít a Honor eszköz tulajdonosai számára. A Huawei Honor X7 lélegzetelállító quad kamerájának rezolúciója 48 MP / 5 MP / 2 MP / 2 MP. A kamera LED villanóval van kibővítve, valamint panoráma és HRD fényképek készítésére is megfelel. A mobil 128 GB és 4 GB RAM, valamint 128 GB és 6 GB RAM változatban érhető el, ami a tárhelyet illeti. Azok a felhasználók, akik nagyobb tárhelyet igényelnek, memóriakártyát is vásárolhatnak az eszköz mellé.