Huawei Honor 7S tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Honor 7S – kiváló minőségű telefontokok

A Huawei Honor 7S modellre illeszkedő telefontokok lehetővé teszik a telefon védelmét a karcolásoktól és a mechanikai sérülésektől, melyek megakadályoznák a telefon zavartalan használatát. Az etuo.hu webáruház kínálatában még a legigényesebb vásárlók is találhatnak az ízlésüknek és a szükségleteiknek megfelelő telefontokot. A tokok tökéletesen illeszkednek a Huawei Honor 7S modell méreteihez, a rajtuk kialakított nyílások pedig lehetővé teszik a telefon kamerájának, aljzatainak, hangszórójának és mikrofonjának zavartalan használatát. Az etuo.hu webáruházban mindenki találhat olyan tokot Huawei Honor 7S modellű készülékére, mely megegyezik a stílusával és megfelel a szükségleteinek.

Nagyszerű, stílusos védőtokok a Honor 7S telefonmodellre

A védőtokok kifejezetten hasznosak, hiszen megvédik a telefont a karcolásoktól és a mindennapi használat során fellépő kopástól, sőt, bizonyos esetekben akár a komolyabb mechanikai sérülésektől is. Kínálatunkban a Honor 7S modellre különböző stílusú tokok találhatók: klasszikus tokok, melyek a telefon hátlapját és oldalait védik, könyvszerűen csukható tokok és flip tokok. A védőtokok kiváló minőségű anyagokból készülnek: TPU szilikonból, fából, bőrből, bőrutánzatból, műanyagból vagy alumíniumból. A különböző anyagokból készült tokok különböző fokú védelmet nyújtanak, így mindenki megtalálhatja az életstílusának megfelelő tokot. A minták tárháza óriási – kínálatunkban glitteres és egyszínű szilikontokok, elegáns bőrtokok, faragott minták, nyomtatott fotók és grafikák, monokróm és színes minták közül válogathat a vásárló. A gazdag kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelő tokot, mely a lehető legjobb védelmet fogja nyújtani a Huawei Honor 7S készüléknek.

Huawei Honor 7S – specifikáció

A Huawei Honor 7S telefon egy modern generációs, minőséges kialakítású és elérhető árú okostelefon. Ez a kiváló készülék mindössze 142 grammos, míg mérete 147 x 71 x 9 milliméter. Kijelzőjének mérete 5,45", felbontása pedig 720 x 1440 pixel. A fő kamera 13 megapixeles, míg a szelfikamera 5 megapixeles. A telefon 2 GB RAM és 16 GB belső memóriával rendelkezik, mely memóriakártyával tovább bővíthető. A modell három különböző színben érhető el.