Huawei Honor 7C tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Honor 7C – védőtokok széles választéka

A Huawei Honor 7C egy kiváló okostelefon, ezért fontos kellő figyelmet fordítani arra, hogy ne sérüljön meg a mindennapi használat során, és hosszabb ideig megőrizze eredeti értékét. Ez egy minőséges mobiltokkal könnyen elérhető. A választás során csak arra kell figyelni, hogy a tok tökéletesen illeszkedjen az adott modellre. Kínálatunkban számos olyan, kiváló minőségű mobiltok található, melyet kifejezetten a Huawei Honor 7C modellre terveztek. A tokok tökéletesen illeszkednek a telefonhoz – a megfelelő méret lehetővé teszi, hogy a tok kellő szorossággal ölelje körül a készüléket és megakadályozza, hogy az kiessen, kicsússzon. A precízen kialakított nyílások lehetővé teszik a telefon kényelmes, zavartalan használatát, a tok eltávolítása nélkül.

Minőséges, tartós védelmet biztosító tokok a Huawei Honor 7C modellre

A telefontokok kifejezetten hasznosak és praktikusak, hiszen megvédik a telefont a kisebb karcolásoktól és a mindennapi használat során fellépő kopástól, esés során pedig jelentősen csökkenthetik a komolyabb kár kockázatát. Kínálatunkban a Honor 7C okostelefonra különböző stílusú tokok találhatók: klasszikus tokok, melyek a telefon hátlapját és oldalait védik, valamint csukható tokok, melyek a kijelző számára is védelmet biztosítanak. A tokok minőséges anyagokból készülnek: TPU szilikonból, műanyagból, bőrből, bőrutánzatból vagy alumíniumból. A minták tárháza kifejezetten gazdag – kínálatunkban csillogó, glitteres és egyszínű szilikontokok, nyomtatott fényképek és vektorgrafikák, monokróm és színes minták közül válogathat a felhasználó.

Huawei Honor 7C – specifikáció

A Huawei Honor 7C egy kiváló okostelefon, mely 2018 tavaszán került a piacra. A készülék mérete 158,3 x 76,7 x 7,8 milliméter. Az IPS LCD kijelző átlós mérete 5,99", a felbontása pedig 720 x 1440 pixel. A 3 GB RAM és 32 GB belső memóriával rendelkező készülék memóriája microSD memóriakártya segítségével tovább bővíthető, 256 GB-ig. A 13 megapixeles fő kamera LED vakuval van felszerelve. A 3,5 milliméteres mini jack csatlakozó lehetővé teszi a legtöbb fülhallgatómodell alkalmazását, adapter használata nélkül. A Li-Po akkumulátor kapacitása 3000 mAh.