36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI Honor 7 Lite tokok

Tokok a Huawei Honor 7 Lite


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Honor 7, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Válassz egy mobiltokot a Huawei Honor 7 Lite okostelefonodhoz!

Mindig is egy menő, fotónyomatos telefon tokra vágytál? Esetleg üzleti célokra használod vállalkozóként a telefonod és megfelelő, elegáns bőrtokot szeretnél rá venni? Neked is fontos, hogy az okostelefonod mindig biztonságban legyen, még ha betonra is ejted? Akkor válassz a mobiltok kínálatunkból olyan részben vagy egészben szilikonból, esetleg erős műanyagból, vagy prémium bőrből készült telefontokot, ami leginkább megfelel az ízlésednek és elvárásaidnak! Csak egy sima, hétköznapi, áttetsző tokra volna szükséged vagy fejezze ki inkább a személyiséged? Legyen semleges a színe vagy inkább csajos, esetleg férfias külsőt akarsz a telefonodnak kölcsönözni? Nézz szét telefon tokjaink között és találd meg a neked leginkább tetsző változatot!

Honor 7 Lite: Miért használj telefontokot a készülékeden?

Egy jó telefontok sosem okoz csalódást a tulajdonosának. Ha meg akarja kímélni mobilját a szennyeződésektől, törésektől, ütésektől és egyéb kis sérülésektől, akkor mindenképpen vásároljon telefontokot és védőfóliát mobiljához. A professzionális tokok közül manapság már csak az igének szabhatnak határt. Van, aki megelégszik egy hagyományos szilikon tokkal, és van, aki összecsukható tokra vágyik, vagy amennyiben gyakran videózik telefonról, kitámasztható tokot szeretne – nálunk mindenki megtalálja azt, amire leginkább vágyik! A telefonunk megrongálódásából származó bosszúság gyakorta eltörpül a szervizdíj mellett, ami a tönkrement kijelző vagy törött káva kicseréléséből keletkezik. Megfelelő elővigyázatossággal és persze egy menő telefon tokkal mindez nem történik meg.

Miért közkedvelt a Huawei Honor 7 okostelefon?

A 2015-ben megjelent Honor 7 teljes fém borítást kapott, NFC modult, 5.2 inches kijelzőt és egy 20MP-es Sony IMX230-as elülső kamerát. A Gold verziónak 64 GB-os belső tárhelyet adtak és Dual-SIM opciót. Különlegessége az „Okos Gomb”, amelynek lényege, hogy szinte bármilyen parancsra kalibrálható. Eredetileg Android Lollipop és EMUI 3.0-val dobták piacra, de ezt követően még két frissítést kapott. A specifikáció tekintetében ez a telefon 8 magos Hisilicon 935-os processzort, TAIL-T628-as GPU-t, 3 GB RAM-ot, 16 vagy 64 GB belső tárhelyet kapott.