Huawei Honor 50 SE tokok

Tokok a Huawei Honor 50 SE


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Honor 50, Huawei Honor 50 Lite, Huawei Honor 50 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Honor 50 SE – nagyszerű telefon tokok gazdag kínálata

A Huawei Honor 50 SE egy kedvező áron megvásárolható, közkedvelt telefon, melynek védelméről tanácsos már a megvásárlását követően gondoskodni. Telefon tartozékokat kínáló webáruházunk elképesztő árukínálatában minden vásárló találhat olyan okostelefon tokot, mely megfelel az ízlésének. A telefon tok elsődleges feladata, hogy védelmet biztosítson a korszerű eszköz számára az apróbb külső sérülésekkel szemben. A korszerű és aktuális okostelefon tokok azonban ennél sokkal többre képesek, hiszen divatos és csinos tartozékként is megállják a helyüket. Weboldalunk árukínálatában olyan telefon tokok is rendelkezésre állnak, melyek kifogástalan minőségűek és tökéletesen illenek a Huawei Honor 50 SE modellre. Az etuo.hu telefon tartozékokat kínáló webáruház elképesztő árukínálatában több olyan okostelefon tok is rendelkezésre áll, mely elengedhetetlen védelmet biztosít a Huawei Honor 50 SE számára. A telefon tokok elsődleges karakterisztikája, hogy megóvják a korszerű eszközt, a korszerű tokok azonban emellett igen szép védőkiegészítők is. A Huawei Honor 50 SE-re szilikon tokokat, valamint oldalra nyíló tokokat és flip tokokat kínálunk, minőségi termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült belsővel.

Huawei Honor 50 SE – csúcsminőségű telefon tokok gazdag árukínálata

A Huawei Honor 50 SE egy számos jó karakterisztikával ellátott és nagyszerű funkciókkal felszerelt telefon, mely közkedvelt a vevők körében. Ahhoz azonban, hogy ez az elsőrangú okostelefon hosszú ideig tökéletes és funkcionális maradjon, elengedhetetlenek a kifejezetten a modellre illő védőkiegészítők, melyek lehetségessé teszik, hogy a telefon a hétköznapi alkalmazás során ne karcolódjon vagy kopjon meg. Az etuo.hu telefon tartozékokat kínáló webáruház árukínálatában rendkívüli minőségű Honor telefon tokok érhetők el, melyek megóvják a korszerű eszköz oldalait és hátoldalát a hétköznapi alkalmazás során. Az okostelefon tokok kifogástalan minőségű anyagokból, bőrutánzatból és szilikonból vannak legyártva, és úgy lettek kialakítva, hogy precíz illeszkedést biztosítsanak és ne csússzanak le a készülékről. A csúcsminőségű, csukható telefon tokok nem csak a Huawei Honor 50 SE oldalait és hátoldalát óvják meg – lefedik a kijelzőt is, így megakadályozva, hogy az megkarcolódjon a korszerű eszköz táskában vagy hátitáskában való hordozása során.

Rendkívüli minőség, elképesztő árukínálat – Huawei Honor 50 SE telefon tokok

Az etuo.hu okostelefon tartozékokat kínáló webáruház kitűnő minőségű és erős, hosszú élettartamú védőkiegészítőket kínál. A Huawei Honor 50 SE telefonra készült tokokat csúcsminőségű anyagokból, szilikonból és műanyagból állítják elő az ismert és elismert gyártók. Telefon tokjaink elsődleges előnye az elasztikusság és a komfortos alkalmazhatóság, valamint a könnyű tisztán tartás lehetősége. Csúcsminőségű okostelefon tokjaink olyan szép mintákkal vannak ellátva, melyek nem kopnak és nem halványulnak, a színek pedig élénkek és esztétikusak. Vásárlóink számára fotó tokokkal is készültünk, melyek lélegzetelállító képekkel vannak díszítve, de a lenyomatukat akár a vásárló maga is megtervezheti, hiszen oldalunkon könnyen használható tervezővarázslóval is készültünk, melyben egyszerűen létrehozható az egyedi lenyomat.

Huawei Honor 50 SE – specifikáció

A Huawei Honor 50 SE egy korszerű és aktuális, letisztult formatervezésű telefon. A telefon mérete 164,7 x 75,6 x 8 mm, így tökéletesen illik a kézbe. Tömege 191 gramm, ami megegyezik a legtöbb telefon átlagos súlyával. A korszerű eszköz Android 11, Magic UI 4.2, Google Play Services OR-rel működik és octa core MediaTek MT6877 Dimensity 900 5G (6 nm) processzorral van felszerelve. A korszerű eszköz 128 GB / 256 GB belső memóriával és 8 GB RAM-mal van ellátva, microSDXC kártyával azonban nem lehet bővíteni a memóriát ennek a modellnek az esetében. Az okostelefon LTPS IPS LCD képernyője 16 millió színárnyalat kimutatására felel meg, és 6,78 inch átlós méretű. A képernyő rezolúciója 1080 x 2388 pixel, denzitása pedig megközelítőleg 387 ppi. A Huawei Honor 50 SE szelfikamerája 16 MP-es, míg a hátsó kamera rezolúciója 108 MP / 8 MP / 2 MP. Az okostelefon fekete, kék és ezüst színárnyalatokban kapható. A Li-Po akkujának kapacitása 4000 mAh, Fast charging 66 W funkcióval, melynek hála a telefon 20 perc alatt éri el a 75%-os töltöttségi szintet.