36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI Honor 50 Lite tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Huawei Honor 50 Lite – okostelefont védő tokok hatalmas választéka az etuo.hu-nál

Az etuo.hu webáruházban a vásárlók remek színvonalú okostelefont védő tokokat is találhatnak, amelyek színvonalasan védik a Huawei Honor 50 Lite modellt. Vásárlóink számos különböző modell közül választhatnak. Az oldalra nyíló védőtokok elsődleges előnye, hogy nem csak az okostelefon hátlapját, hanem a kijelzőjét is védik a karcolásokkal szemben. Éppen ezért, az okostelefonok esetében a könyvként csukható, okostelefont védő tokok biztosítják a legmegbízhatóbb védelmet. A kínálatunkban elérhető védőtokok magas színvonalú műbőrből készülnek, a belső részük pedig rugalmas és kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező, úgynevezett TPU (termoplasztikus poliuretán) szilikonból van gyártva. A csukható modellek melett népszerűek a szilikonos védőtokok is. A védőtokok korszerű, szépen kialakított nyomtatott mintákkal, grafikákkal vagy fényképekkel vannak díszítve. A lenyomat magas színvonalú, modern és korszerű nyomdai eljárásokkal készül, ennek köszönhetően pedig ellenállást tanúsít a karcokkal és a halványulással szemben is. A rengeteg elérhető mintának és színnek köszönhetően minden vevőnk rábukkanhat arra az egy, kiváló tokra, mely minden tekintetben megfelel majd az elvárásainak.

Divatos védőtokok a Huawei Honor 50 Lite-ra

Egy mobil készülék csak akkor tudja jó sokáig megőrizni újszerű kinézetét, ha óvatosan bánik vele a felhasználó és megfelelő védőkiegészítőkkel látja el, amelyek képesek védelmet nyújtani neki a külső fizikai sérülésektől. Ez természetesen a Huawei Honor 50 Lite okostelefon esetében sincs máshogyan. Egy teló kiválasztása, megvásárlása időigényes munka és jelentős költség is, így a legtöbben csak 2-3 évenként végezzük ezt a feladatot. Az eszközt azonban napi szinten alkalmazzuk és használjuk, így természetes, hogy nagy mértékben ki lesz téve a külső sérülések veszélyének. Az okostelefont védő tokok remek befektetésnek számítanak, hiszen viszonylag olcsón vásárolhatók meg, nekik köszönhetően azonban költséges és időigényes javításoktól kímélhetjük meg mobil készülékünket. Az etuo.hu webes áruházban többféle okostelefon tokot is kínálunk, amelyek kiemelkedően magas minőségüknek köszönhetően megvédik a Honor okostelefont a karcolódásoktól, súrlódástól, külső sérülésektől és a lerakódott szennyeződés-maradványoktól is. A színvonalas okostelefon tok lehetővé teszi, hogy megvédjük a mobil készüléket még abban az esetben is, ha a kulcsainkkal vagy más hegyes tárgyakkal kerül a táskába. Azt viszont mindenképp javasolt kihangsúlyozni, hogy egy tok nem csak funkcionális kiegészítő, hanem stílusos és divatos tartozék is lehet.

Fantasztikus Huawei Honor okostelefont védő tokok az etuo.hu-nál

Az okostelefont védő tokok amellett, hogy funkcionálisak és megbízhatóan megvédik a mobil készüléket a szennyeződésekkel és az apróbb sérülésekkel szemben, stílusos tartozékként is megállják a helyüket. Korábban a felhasználók örülhettek, ha egyáltalán találtak megfelelő tokot a mobiljukra. Napjainkban azonban a hatalmas választéknak köszönhetően minden modellre található és megvásárolható tok, sőt, még a színek, minták kínálata is igazán gazdag, így minden vevő kedvére válogathat. A nagy választék lehetővé teszi, hogy ízlésének megfelelő tokot válasszon az ügyfél, legyen szó akár a kiegészítő színéről, vagy mintájáról, mely tükrözi a felhasználó személyiségét vagy kedvenc szabadidős tevékenységét. Egy színvonalas okostelefon tok akár ajándékként is meg tud felelni.

Huawei Honor 50 Lite – specifikáció

A Huawei Honor 50 Lite egy korszerű okostelefon, mely mindenre képes, amit egy ilyen árkategóriájú mobil készüléktől elvárnak a vevők – joggal, tennénk hozzá. Dimenziója 161,8 x 74,7 x 8,5 mm, és mindössze 192 grammos. A Honor okostelefon Dual SIM (Nano SIM / dual stand by) változatban érhető el. A 6,67 inches IPS LCD, 90Hz, 400 nits (typ) kapacitív érintőképernyő 16 M színárnyalat megjelenítésére alkalmas. Az okostelefon kijelzőjének képrezolúciója 1080 x 2376 pixel. Az okostelefon a Honor modellekre jellemző Android 11, Magic UI 4.2, Google Play Services OR-t futtatja. Az okostelefon fantasztikus első és hátsó kamerával van kiegészítve, az első szelfikamera 16 MP-es, míg a fő quad kamera rezolúciója 64 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP. A mobil készülék nem kivehető, Li-Po 4300 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, mely támogatja a Fast charging 66 W lehetőséget is. A Huawei Honor 50 Lite okostelefon Space Silver, Deep Sea Blue és Midnight Black fantázianevű színárnyalatokban kapható.