36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI Honor 50 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Huawei Honor 50 – számos jó karakterisztikával ellátott és pompás smartphone-tok

Megvetted új Huawei Honor 50 okostelefonodat, és mint minden lelkiismeretes vevő, azonnal nyakadba vetted az internetet és elkezdtél kutatni az okostelefonodra tökéletesen illő tokok között? Most végre a keresés végére értél! Az okostelefonokra illő tokok elsődleges feladata, hogy megvédjék a készüléket a sérülésekkel szemben, megvásárlásuk mellett azonban magától értetődően nem csak ez az egy ok szól – a tokok előnye, hogy megfizethető áron biztosítják a minőséget. Az etuo.hu webáruházban a költségvetésedtől és az okostelefonod típusától függetlenül is tudsz majd találni megfelelő tokot. Akkor is tanácsos elgondolkodnod egy minőséges tok megvásárlásán, ha te is azok a vevők közé tartozol, akik eladásra kínálják a régi telefonjukat, miután szemet vetettek egy jobb és modernebb modellre. A karcmentes, horzsolástalan okostelefonok nagyobb értékűek, mint azok a készülékek, melyeket a hétköznapi alkalmazás ronda, árulkodó jelei borítanak. Azzal, hogy megakadályozza az okostelefon funkcionalitására is kiható sérüléseket – melyek javítása sokba kerül, bizonyos esetekben pedig lehetetlen, így a vevőnek új eszközt kell beszereznie – a tok sokszorosan nagyobb költségektől óvja meg a vásárlót, így jó befektetésnek számít.

Szofisztikált tokok a Huawei Honor 50 okostelefonra, melyeket mindenki megirigyel majd

Ami a smartphone tokokat illeti, napjainkban már olyan gazdag árukínálat áll a vásárlók rendelkezésére, hogy nagyon kicsi annak az esélye, hogy valamelyik ismerősödnek pont ugyanolyan okostelefon tokja lesz, mint neked, ahogyan annak is, hogy nem találsz a preferenciáidnak megfelelő tokot. Egy szép tok jelentősen megszépítheti az okostelefont, kinézetét és eszétikai kialakítását tekintve is. A gazdag árukínálatunknak hála most annyira egyszerűen felöltöztetheted az okostelefonodat, mint eddig még soha! A stabil védelem mellett a tokok igazán divatos és menő kiegészítővé változtatják új Honor okostelefonodat. Ráuntál a mobilodra? Ha a korszerű eszköz jól működik, nem feltétlenül kell megválnod tőle, lecserélheted a tokját is, így teljesen megújítva kinézetét, és még a pénztárcád is hálás lesz majd.

A legdivatosabb smartphone tokok a Huawei Honor 50-re az etuo.hu-n

Gyakran sportolsz vagy inkább a kanapéról szurkolsz a kedvenc csapatodnak? Válassz a sportos témát képviselő tokjaink közül! Szívesen töltöd a szabadidődet a szabadban? Rengeteg tokkal készültünk számodra is! Ha állat-rajongó vagy, állatmintás tokjaink között böngészhetsz. Kínálatunkban számos olyan tokkal találkozhatsz, mely tökéletesen illik a Huawei Honor 50 okostelefonra, és kompatibilis vele a méret és a kialakított kivágások tekintetében is, így teljesen biztos lehetsz abban, hogy nem fog majd ide-oda mozogni az okostelefonodon vagy esetleg lecsúszni róla. Vásárlóinknak az előlapot is védő, könyvszerűen nyíló vagy flip tokokkal is készültünk. A klasszikus, szilikonból készült okostelefon tokok mellett fa lappal dekorált, vésett, öko-bőr, márványmintájú, műanyag, sőt még teljesen átlátszó szilikon tokok között is böngészhetsz oldalunkon! A hasonló anyagból legyártott vagy hasonló témát felölelő díszítő mintával ellátott tokokat kollekciókba rendeztük, így egyszerűen böngészhetsz a neked tetsző védőkiegészítők között.

Huawei Honor 50 – specifikáció

A Huawei Honor 50, vagy csak Honor 50 telefon 2021-es júniusi megjelenését izgatottan várták a Honor márka rajongói. Egy olyan korszerű és aktuális Honor okostelefonról van szó, mely elsőrangú kamerákkal van felszerelve. A hátsó kamera quad rendszerű, 108 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP felbontású, HDR-rel, panorámával és LED villanóval. A szelfikamera 32 MP-es. A szenzációs okostelefon OLED kapacitív képernyője 6,57 inch átlójú, rezolúciója pedig 1080 x 2340 pixel. Az okostelefon nagyszerű, 1 B színt megjelenítő képernyőjét mindenképp tanácsos egy kitűnő minőségű üveggel vagy polikarbonát fóliával védeni a sérülésektől, magát az okostelefont pedig egy minőséges tokkal védeni. Az okostelefon fel van szerelve és sztereó hangosbeszélővel is, 3,5 milliméteres jack csatlakozóval viszont nem rendelkezik. Nem kivehető Li-Po akku van benne, melynek kapacitása 4300 mAh, és a Fast charging 66 W modult is támogatja, így rendkívül gyorsan feltölt – mindössze 20 percre van szüksége ahhoz, hogy elérje a 70 százalékos töltöttségi szintet.