Huawei Honor 20 Pro tokok

Tokok a Huawei Honor 20 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Honor 20, Huawei Honor 20 Lite, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Honor 20 Pro – nagyszerű tokok széles választéka

A Huawei Honor 20 Pro egy kiemelkedő teljesítményű, népszerű okostelefon, melynek védelméről érdemes már a megvásárlását követő napokban gondoskodni. A legtöbb vásárló azért választ a lehető legrövidebb időn belül védőtokot, hogy még a legkisebb karcolásokat is elkerülje. Webáruházunk széles kínálatában minden látogató találhat olyan tokot, mely megfelel az elképzelésének. A védőtok elsődleges feladata, hogy védelmet biztosítson a készülék számára a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben. A modern tokok azonban nem csak ezt az egy funkciót végzik, hiszen stílusos és szép kiegészítőként is megállják a helyüket. Kínálatunkban olyan telefontokok találhatók, melyek minőségesek és tökéletesen illeszkednek a Huawei Honor 20 Pro telefonra.

Kiváló minőség, gazdag választék - Huawei Honor 20 Pro telefontokok

Az etuo.hu webáruház magas minőségű és tartós tartozékokat kínál. A Huawei Honor 20 Pro telefonra készült tokokat is minőséges anyagokból, műanyagból és szilikonból gyártják. A szilikon tokok fő előnye a rugalmasság és a kényelmes használhatóság, valamint a könnyű tisztítás. A műanyag tokok szilárdabbak és magasabb fokú védelmet tudnak nyújtani. Tokjainkat olyan kollekciókba gyűjtöttük, mint a vektorgrafikás Fantastic Case család, a fényképes szilikon tokok Foto Case szériája, az átlátszó Crystal Cover, mely nem változtat jelentősen a telefon megjelenésén, az elegáns FLEXmat Case és a gyönyörű lenyomatokkal díszített, átlátszó Crystal Design sorozat, mely olyan látványt kelt, mintha a telefon matricával lenne ellátva. Minden kollekció termékei garantálják a hatékony védelmet és a tökéletes illeszkedést a Huawei Honor 20 Pro telefonmodellre.

Huawei Honor 20 Pro – specifikáció

A Huawei Honor 20 Pro okostelefon 2019 júliusában került piacra. Számos olyan újdonsággal rendelkezik, ami a magasabb ár mellett is sokak számára vonzóvá teszi a készüléket. A telefon Dual SIM változatban érhető el. Mérete 154,6 x 74 x 8,4 milliméter, súlya pedig 182 gramm. A készülék Android 9.0 (Pie); Magic 2.1 operációs rendszert futtat, és HiSilicon Kirin 980 (7 nm) nyolcmagos processzorral működik. Belső memóriája 256 GB, nem bővíthető.