Telefontok HTC Desire 22 Pro - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

HTC Desire 22 Pro – elsőrangú minőségű mobiltelefon tokok

A HTC Desire 22 Pro egy fantasztikus teló, mely az egyik legnépszerűbb modellnek számít a márka szerelmesei körében. Nagyszerű karakterisztikáinak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy ez az új HTC naprakész mobil készülék is gyorsan megtalálja az utat a vevőkhöz és igazán népszerű lesz. A modellre passzoló teló tokok egyik elsődleges előnye, hogy jól körülölelik a telót, megfelelő kivágásokkal vannak ellátva és segítenek abban, hogy a teló hosszantartóan megőrizze optimális külalakját és kialakítását. A tokok hatékony védelmet képesek biztosítani a karcokkal, horzsolással és a külső és belső károsodásokkal szemben, így lehetségessé teszik a teló hosszú élettartamát és komfortos alkalmazását. Az etuo.hu teló-tartozékokat árusító online boltban azok az ügyfeleink is találhatnak az elvárásaiknak és a szükségleteiknek megfelelő okostelefon tokot, akik nem érik be az alacsony minőségű termékekkel. A tokok optimálisan és precízen illenek a HTC Desire 22 Pro teló méretéhez, a kialakított nyílások a tokon pedig lehetségessé teszik a csatlakozónyílások, a kamera és a mikrofon, valamint a hangszóró zavartalan alkalmazását, anélkül, hogy az okostelefon tokot minden alkalommal el kellene távolítani, ami valljuk be, értelmetlen lenne.

Szédületes, szofisztikált védőtokok a HTC Desire 22 Pro modellre

Az etuo.hu páratlan árukínálatának köszönhetően minden látogatónk választhat olyan okostelefon tokot, mely hatékony és masszív védelmet biztosít a telónak, és divatos tartozékként is megállja a helyét. A teló tokok kifejezetten hasznosak, ugyanis megvédik az érzékeny telókat a horzsolástól és a hétköznapi alkalmazás során fellépő karcoktól, de akár a nagyobb károsodások esélyét is lecsökkenthetik, például esés, ütés következtében. Ugyan a HTC márkanév hallatán sokan a minőségre asszociálunk, ez nem azt jelenti, hogy a márka telójai számára ne lennének szükségesek és hasznosak a védőtokok. A teló-tartozékokat árusító online boltunkban rendelkezésre álló TPU szilikon tokok és hátlapok előnye, hogy minőséges anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból vannak gyártva, ami nem színeződik el vagy merevedik meg, valamint masszív és flexibilisebb a klasszikus szilikonnál.

Divatos mobiltelefon-tokok a HTC Desire 22 Pro modellre

A teló tokok nem csak számos jó karakterisztikával rendelkeznek, de segítenek a vevőnek abban is, hogy kifejezze saját stílusát. Az egyszínű tok-változatok előnye, hogy eleganciát sugallanak és nem változtatnak nagy mértékben a HTC teló eredeti kialakításán, kinézetén. Azok a vevők, akik az életteli, tarka, mintás tokokat kedvelik, számos ilyen változat közül böngészhetnek, terjedelmes minta-választékunknak köszönhetően pedig mindenki találhat a kedvéhez, hobbijához, tetszéséhez passzoló mintákat minőséges tokjainkon. Szériáink növényi motívumos, leopárd-mintás, tréfás és gaming tematikájú tokokat is felölelnek, így mindenki választhat a szükségleteinek megfelelő okostelefon tokot, vagy egy, a szeretteinek szánt ajándékot – a mobiltelefon-tokokkal akár szerelmünket, barátainkat, családtagjainkat is meglephetjük. Sőt, még az sem okoz gondot, ha már van teló tokjuk, ugyanis manapság már naponta cserélgetjük a tokokat.

HTC Desire 22 Pro – specifikáció

A naprakész és aktuális HTC Desire 22 Pro szofisztikált, felkapott tervezésű, rendkívül trendi teló. Ugyan a modell IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, emellett is fontos, hogy megfelelő védőtokkal legyen ellátva, mely megvédi a karcoktól. A teló dimenziója 166,3 x 76,9 x 9,4 milliméter. A teló tömege összesen 205,5 gramm. A naprakész mobil készülék a piacra kerülésekor legújabbnak számító Android 12 operációs rendszert futtatja és Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm) chipsettel van felszerelve. A teló microSDXC kártya befogadására is alkalmas, ugyanis osztott SIM nyílással rendelkezik. A 6,6 inch átlós méretű IPS LCD képernyője 1080 x 2412 pixel felbontású. A képernyő denzitása megközelítőleg 400 ppi, 16 M színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A teló 8 GB RAM és 128 GB belső memóriával van ellátva. A teló nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 4520 mAh, emellett pedig Fast charging 18 W, Wireless charging és Reverse charging modulokkal is rendelkezik. A HTC Desire 22 Pro telót mindenképp érdemes egy megfelelő tokkal védni.