HTC Desire 21 Pro 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

HTC Desire 21 Pro 5G – telefontokok bőséges felhozatala

Az etuo.hu telefonos webshopban számtalan tok érhető el a HTC Desire 21 Pro 5G okostelefonra. A szilikon tokok hatalmas popularitásnak örvendenek, hiszen óvják a készülék hátlapját és oldalait a smartphone hétköznapi használata során, és nem növelik jelentősen a smartphone méretét sem. A tokok meseszép képekkel és fantasztikus fotókkal vannak díszítve, de olyan elegáns termékmodelleket is kínálunk, melyek egyszínűek és visszafogottak. A HTC Desire 21 Pro 5G készülékre tervezett telefontokok hibátlan passzolást biztosítanak és nem fedik le a smartphone fontos részeit – a portokat, kijelzőt vagy a kamerablokkot sem. A HTC Desire 21 Pro 5G készüléket számtalan kiváló specifikációval látta el a gyártó, melynek köszönhetően a smartphone nagy népszerűségre tett szert a felhasználók körében. Azok az ügyfelek, akik a telefonmodell megvásárlása mellett döntöttek, minden bizonnyal szeretnék, ha készülékük sokáig újszerűen nézne ki. Az etuo.hu telefonos webshopban tudjuk a tökéletes megoldást! Olyan időtálló, megbízható védelmet biztosító tokokkal készültünk vásárlóinknak, melyek dupla szerepet töltenek be: védik az okostelefont és emellett stílusosak és divatosak is.

Minőségi, időtálló és erős védelem - HTC Desire 21 Pro 5G

A mai okostelefonokat a kiváló funkciók, viszont a magas érzékenység jellemzi. Webáruházunkban olyan tokokat kínálunk, melyek minőségi anyagokból készülnek és megóvják a telefont a hétköznapi alkalmazás során keletkező apróbb károsodásokkal szemben. Legpopulárisabb termékeink a szilikon tokok, melyek minőségi termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek, időtállóak, rugalmasak és csodaszép lenyomatokkal vannak díszítve. A visszafogott design rajongói az egyszínű mobiltokok közül választhatnak maguknak kiegészítőt, míg azok, akik szeretik az izgalmas képeket, mintákat, rengeteg nyomtatott tok közül válogathatnak. Kínálatunkban kreatív mintákkal ellátott tokok, retró tokok, állatmintás tokok, színes, tarka kiegészítő tartozékok is elérhetők.

Kiváló minőségű anyagokból előállított, időtálló mobiltokok

A HTC Desire 21 Pro 5G smartphone tulajdonosai tisztában vannak azzal, mennyire fontos a készülék védelme a fizikai sérülésekkel szemben. Webáruházunk felhozatalában számtalan olyan tok elérhető, mely hibátlanul illeszkedik a HTC Desire 21 Pro 5G telefonmodellre, és amellett, hogy rendkívül előnyös, igazán mutatós is. A felhozatalunkban elérhető tokok minőségi és tartós anyagokból vannak gyártva, ennek köszönhetően pedig tartós és megbízható védelmet biztosítanak a hétköznapi alkalmazás során fellépő kisebb sérülésekkel szemben. A smartphone tokok óvják a telefont a horzsolástól és a karcok megjelenésétől. Szép, menő kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak a telefonon, bőséges felhozatalunknak hála pedig minden vevőnk megtalálhatja azt a kiegészítő tartozékot, mely hibátlanul illik az egyéniségéhez. A tokok garantálják a hibátlan passzolást a HTC Desire 21 Pro 5G telefonmodellre – amellett, hogy dimenziójuk tökéletesen illeszkedik a smartphone méreteihez és alakjához és nem csúsznak le, a gondosan kialakított nyílások azt is lehetővé teszik, hogy a telefonok minden funkcióját és részét problémamentesen tudja használni a vevő.

HTC Desire 21 Pro 5G – specifikáció

A HTC Desire 21 Pro 5G egy menő, letisztult tervezésű smartphone, melyet 2021 januárjában dobott piacra a gyártó. A készülék dimenziói 167,1 x 78,1 x 9,4 mm. A készülék Android 10 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Qualcomm SM6350 Snapdragon 690 5G (8 nm) chipsettel van felszerelve. A készülék 128 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM-mal érhető el, a memória pedig bővíthető is, méghozzá microSDXC kártyával, mely osztott SIM nyílást használ. A HTC Desire 21 Pro 5G IPS LCD képernyővel van ellátva, melynek screen to body aránya 83,0 százalék. A képernyő 6,7 hüvelyk átlójú, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. Ez a nagy méretű kijelző komfortos használatot és kiváló képminőséget tesz lehetővé a felhasználók számára. A HTC Desire 21 Pro 5G fantasztikus quad kamerájának felbontása 48 MP / 8 MP / 2 MP / 5 MP. A kamera Dual LED villanóval van kiegészítve, valamint panoráma és HRD fotók készítésére is megfelel. A smartphone kék és lila színárnyalatokban kapható, ha azonban nem lennénk megelégedve a színválasztékkal, egy minőséges és szép tokkal új külsőt kölcsönözhetünk HTC telefonunknak.