HTC Desire 20 Pro tokok

Tokok a HTC Desire 20 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A HTC Desire 20 Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

HTC Desire 20 Pro – praktikus és mutatós telefon tokok széles választéka

A HTC Desire 20 Pro egy kiváló, közép árkategóriás okostelefon, mely szép kidolgozással és kiváló specifikációkkal büszkélkedhet, ezért kiemelkedően fontos, hogy megfelelő védelemmel legyen ellátva a mindennapok során. Az etuo.hu online boltban rengeteg telefon tokot kínálunk a HTC modellekre, melyek hibátlanul illeszkednek az eszközökre és amelyek között minden vásárló találhat olyan tartozékot, mely megfelel a tetszésének és a szükségleteinek. A webáruházunkban olyan tartozékokat kínálunk, melyek elsőrendűek és hibátlanul illeszkednek az adott telefonmodellekre. A tokok jól illeszkednek az eszközre, megfelelő tapadást tesznek lehetővé, nem csúszkálnak és nem zavarják a gombok, csatlakozók és a kamera használatát.

Magas minőség, megbízható védelem

Az etuo.hu webshop rengeteg különböző stílusú és verziójú telefon toknak ad otthont, melyek közül több modell kifejezetten a HTC Desire 20 Pro telefonra készült. A hagyományos szilikon tokokat elsőrendű termoplasztikus poliuretánból gyártják, ami jól óvja az eszköz oldalát és hátlapjait is, nem csak a kopással és karcolásokkal, hanem a porral és piszokkal szemben is. A szilikon tokok alternatívái az oldalra nyíló tokok, melyek a képernyő számára is védelmet nyújtanak. Az oldalunkon található tokok gyűjteményekre vannak bontva, így típusuk, stílusuk szerint is böngészhet közöttük a vásárló – nálunk mindenki talál olyan tokot, ami megfelel a tetszésének!

HTC Desire 20 Pro – specifikáció

A HTC Desire 20 Pro a gyártó 2020 júliusában bejelentett telefonmodellje. Az eszköz mérete 162 x 77 x 9,4 milliméter és 201 grammot nyom. Az okostelefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. Az okostelefon Android 10 operációs rendszert futtat, melynek kifogástalan működését a nyolcmagos Qualcomm SM6125 Snapdragon 665 (11 nm) chipset biztosítja. Az okostelefon 128 GB belső tárhellyel és 6 GB RAM-mal érhető el. A HTC Desire 20 Pro három divatos színárnyalatban kapható – Smoky Black, Crystal Green és Pretty Blue, de egy divatos tokkal mindenki a saját ízlésére szabhatja a telefon kinézetét. A készülék 5000 mAh-s Li-Po akkumulátorral rendelkezik.