Google Pixel 6a tokok

A Google Pixel 6, Google Pixel 6 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Google Pixel 6a – telefon tokok és hátlapok korlátlan választéka az etuo.hu-nál

Az etuo.hu telefon-tartozékokat árusító online áruházban többféle telefon tokot is kínálunk, melyek kiemelkedően magas minőségüknek hála megóvják a Google telefont a karcoktól, horzsolástól, külső és belső sérülésektől és a lerakódott kosztól. A páratlan minőségű telefon tok lehetségessé teszi, hogy megóvjuk a trendi készüléket még olyankor is, ha kulcsainkkal vagy más veszélyes tárgyakkal együtt kerül a táskába. Egy trendi készülék csak akkor tudja tartósan megőrizni makulátlan külalakját, ha óvatosan kezeli a vevő és megfelelő védőtartozékokkal szereli fel, melyek képesek megvédeni a külső és belső fizikai sérülésektől. Ez magától értetődően a Google Pixel 6a telefon esetében sincs máshogy. Egy mobiltelefon kiválasztása, beszerzése akár többhetes munka és nem kis költség, így a legtöbben csak néhány évenként ismételjük meg. Mivel a telefont folyamatosan alkalmazzuk, magától értetődik, hogy ezzel számos veszélynek és esetleges károsodásnak tesszük ki. A telefon tokok és hátlapok okos befektetést jelentenek, hiszen kedvező áron szerezhetők be.

Szédületes Google telefon tokok és hátlapok az etuo.hu-nál

Az első mobiltelefonok megjelenésekor a vevőknek még hatalmas fejfájást okozott a megfelelő tok beszerzése. Az online áruházak megjelenését megelőzően minden telefontartozékokat kínáló üzletet végig kellett járni, és az sem volt ritka, hogy egyik üzlet választékában sem találtunk rá arra a tokra, mely jól passzolt a készülékre. Ilyenkor jöttek képbe az univerzális tokok és hátlapok, melyek azonban rosszul is mutattak a mobilon és az általuk biztosított védelem sem volt megbízható. Napjainkban az online áruházaknak hála minden telefon-modellre tudunk az otthonunk kényelméből vásárolni tokot, és még a választék is korlátlan! A telefon tokok és hátlapok amellett, hogy funkcionálisak és stabil védelmet biztosítanak a trendi készüléknek a kosz-lerakódásokkal és az apróbb sérülésekkel szemben, kifinomult tartozékként is megállják a helyüket. Egy minőséges telefon tok akár ajándékként is helytáll és lehengerlő meglepetés lehet.

Menő tokok és hátlapok a Google Pixel 6a-ra

Az etuo.hu online áruházban a vevők elsőrangú minőségű telefon tokokat és hátlapokat is találhatnak, melyek kiváló védelmet biztosítanak a Google Pixel 6a típus számára. Vevőink számos különböző tok-típus közül választhatnak. Az oldalra nyíló tokok és hátlapok elsődleges előnye, hogy nem csak a telefon hátoldalát, hanem a képernyőjét is óvják a karcokkal szemben. A választékunkban rendelkezésre álló tokok és hátlapok minőségi környezetbarát bőrből vannak legyártva, a belső részük pedig rugalmas és kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező, úgynevezett TPU szilikonból van gyártva. A csukható változatok mellett keresettek a szilikon tokok és hátlapok is. A tokok és hátlapok trendi, mutatós nyomatokkal, rajzokkal vagy fényképekkel vannak díszítve. A lenyomat minőségi, fejlett nyomdai technikákkal készül, ennek hála pedig ellenállást tanúsít a fakulással és az elhasználódással szemben is. A rengeteg rendelkezésre álló mintának és színnek köszönhetően minden vevőnk rálelhet arra a tokra, mely minden tekintetben megfelel majd.

Google Pixel 6a – specifikáció

A Google Pixel 6a egy elsőrangú telefon, mely mindenre alkalmas, amit egy ilyen árkategóriás trendi készüléketől joggal elvárnak a vevők. Dimenziója 152,2 x 71,8 x 8,9 mm, és mindössze 178 grammos. A Google telefon Nano SIM és / vagy eSIM-opcióval érhető el. A 6,1 inches OLED kapacitív érintőképernyő 16 M színárnyalat kimutatására felel meg. A telefon képernyőjének rezolúciója 1080 x 2400 pixel. A telefon a Google modellekre jellemző Android 12 OR-t futtatja és nyolcmagos Google Tensor (5 nm) chippel van felszerelve. A telefon nagyszerű első és hátsó kamerával van kiegészítve, az első szelfikamera 8 MP-es Auto HDR, míg a hátsó dual kamera rezolúciója 12.2 MP / 12 MP. A trendi készülék nem kivehető, Li-Po 4410 mAh kapacitású akkuval van felszerelve, mely támogatja a Fast charging 18 W gyors töltési modult is. A Google Pixel 6a telefon Chalk, Charcoal és Sage fantázianevű színárnyalatokban kapható. A telefon képernyő alatti, optikai ujjlenyomat leolvasó szenzorral is fel van szerelve. A telefon 128 GB belső tárhelyet és 6 GB RAM memóriát állít a felhasználók rendelkezésére.