Google Pixel 6 Pro tokok

Tokok a Google Pixel 6 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Google Pixel 6, Google Pixel 6a, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Google Pixel 6 Pro – magas színvonalú smartphone védőtokok

A Google Pixel 6 Pro egy fantasztikus smartphone, az ismert gyártó kínálatából. A cég ugyan már régebb óta ismert névnek számít az IT piacon, okostelefonjai hazánkban nemrég lettek népszerűk – viszont máris nagyszámú rajongó várja izgatottan az újabb Google Pixel modellek piacra dobását. És ha már türelmesen kivártuk a számunkra ideális okostelefon megjelenését, javasolt azonnal gondoskodnunk a védelméről is. A kifejezetten az adott modellre gyártott, okostelefont védő tokok egyik legjelentősebb előnye, hogy precízen illeszkednek, gondosan kialakított kivágásokkal vannak ellátva és segítenek abban, hogy az okostelefon jó sokáig megőrizze újszerű külalakját és hiánytalan megjelenését. A védőtokok hatékonyan megvédik a karcokkal, kopással és a külső fizikai sérülésekkel szemben a telefont, ennek köszönhetően pedig hosszú élettartamot és komfortos használatot biztosítanak. Webáruházunkban azok a látogatók is találhatnak megfelelő tokot, akik magas színvonalú terméket szeretnének vásárolni. A védőtokok hiánytalanul illenek a Google Pixel 6 Pro okostelefon dimenzióihoz, a kialakított kivágások a tokon pedig lehetővé teszik a portok, a kamera és a mikrofon zavartalan használatát, anélkül, hogy a tokot le kellene venni. A webshopunkban mindenki találhat olyan, a Google okostelefonra illeszkedő tokot, mely magas színvonalú anyagának köszönhetően hosszú távon védi hatékonyan a Google Pixel 6 Pro okostelefon modellt.

Divatos mobil védőtokok a Google Pixel 6 Pro okostelefon modellre

Kínálatunkban idősek és fiatalok, fiúk és lányok, férfiak és nők is megtalálhatják azt a tokot, mely megfelel a preferenciáiknak, és mely segít nekik kimutatni az egyéniségüket a világ felé. Az egyszínű telefonos védőtokok előnye, hogy nem változtatnak jelentős mértékben a Google Pixel 6 Pro okostelefon kinézetén, viszont kölcsönöznek neki egy dekoratív, letisztult kinézetet. Azok a vásárlók, akik a tarka, mintás védőtokokat részesítik előnyben, nagyszámú ilyen termék között keresgélhetnek, bőséges minta-kínálatunknak köszönhetően pedig mindenki találhat a stílusához, preferenciáihoz, hobbijához passzoló lenyomatokat a színvonalas tokjainkon. Az okostelefont védő tokokkal akár szeretteinket is meglephetjük! Ha tudjuk, milyen okostelefonja van barátainknak, családtagjainknak, választhatunk nekik egy nagyszerű és szép tokot meglepetés gyanánt! Ezt akkor is megtehetjük, haz okostelefonjukon már van tok, hiszen napjainkban már okostelefonunk tokját is cserélgetjük és az adott alkalomra tudjuk szabni.

Fantasztikus, stílusos telefon tokok a Google Pixel 6 Pro okostelefon modellre

Az okostelefont védő tokok hasznos kiegészítők, ugyanis megvédik az érzékeny smartphone-okat a kopástól és a nap mint napos használat során fellépő karcolódásoktól, sőt, még a nagyobb károk esélyét is jelentősen le tudják csökkenteni, így nem is csoda, hogy a korszerű mobil készülékek elengedhetetlen kiegészítőinek számítanak. A webshopunkban elérhető termoplasztikus poliuretán, azaz rövidítve TPU védőtokok előnye, hogy színvonalas anyagból vannak gyártva, mely nem sárgul és keményedik meg, valamint hosszabb élettartamú és elasztikusabb is a klasszikus szilikonnál. Az oldalra nyíló vagy flip fedeles tokjaink színvonalas műbőrből készülnek, belsőjük pedig szilikonból van előállítva. Kínálatunkban olyan speciális védőtokok is találhatók, amelyeket alumínium lemez erősít, vagy gravírozott fa burkolat díszít. Ugyan a Google okostelefonjai már régóta bizonyítják minőségüket, a többi korszerű smartphone-hoz hasonlóan ezek a mobil készülékek sem immunisak a karcolásokra és a sérülésekre, így javasolt rájuk megfelelő tokot rendelni.

Google Pixel 6 Pro – specifikáció

A korszerű Google Pixel 6 Pro stílusos, dekoratív kialakítású, Cloudy White, Stormy Black és Sorta Sunny színben is megvásárolható. Az okostelefon dimenziója 163,9 x 75,9 x 8,9 milliméter. A mobil készülék a piacra kerülésekor legkorszerűbb Android 12 operációs rendszert futtatja és octa-core Google Tensor (5 nm) chipsettel van felszerelve. Az okostelefon microSDXC kártya befogadására nem alkalmas. Az okostelefon 6,71 inch átlós méretű LTPO AMOLED képernyője 1440 x 3120 pixel felbontású. A képernyő képsűrűsége nagyjából 512 ppi, 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. Az okostelefon 128 GB, 256 GB vagy 512 GB belső memóriával és 12 GB RAM-mal van felszerelve. A nem kivehető Li-Ion akkumulátorának a kapacitása 5003 mAh, mely a Fast charging 30 W funkciónak köszönhetően 30 perc alatt éri el az 50%-os töltöttségi szintet.