Google Pixel 6 tokok

A Google Pixel 6 Pro, Google Pixel 6a, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Google Pixel 6 – smartphone védőtokok bőséges felhozatala

Az etuo.hu webes bolt választékában olyan magas színvonalú, okostelefont védő tokok között böngészhet a látogató, amelyek hiánytalanul illenek a Google Pixel 6 okostelefonra, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kialakított nyílásaik, kivágásaik tekintetében is. A védőtokok megvédik a smartphone-t a kopással, karcolásokkal és a mindennapos alkalmazás során fellépő külső fizikai károsodásokkal szemben. A gazdag termékválasztékunkban nagyszámú magas színvonalú és erős alapanyagokból gyártott okostelefontokkal készültünk vevőink számára a Google Pixel 6 okostelefonra. A védőtokok feladata, hogy megvédjék az okostelefont az apróbb károsodásokkal, sérülésekkel szemben, így a Google Pixel 6 jó sokáig újszerű külalakú marad, és az értéke sem csökken túl nagy mértékben. A jól megválasztott tok teljesen új külsőt tud kölcsönözni az okostelefonnak, és az okostelefon modell, valamint a vásárló stílusa vagy hobbijai alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új “öltözékbe” bújtatjuk az okostelefonunkat, kifejezhetjük a saját stílusunkat és menővé, egyedivé varázsolhatjuk a Google Pixel mobil készülékünket.

Különböző stílusú, magas színvonalú smartphone védőtokok

A Google Pixel 6 egy dekoratív, szép kidolgozású és előnyös okostelefon a gyártó legújabb kínálatából, azonban természetesen ez az okostelefon sem képes ellenállást mutatni a karcokkal és a kopással szemben, ezek az apró szépséghibák pedig jelentősen lecsökkentik az értékét és sokat rontanak az okostelefon külalakján. Miért hangsúlyoztuk ki pont az érték csökkenését? Azért, mert a legtöbben a régi mobil készülékét eladásra kínálják, miután beszereznek egy újabb típust. A karcolásoktól mentes, jól megőrzött mobil készülékeket pedig sokkal magasabb áron lehet eladni, mint a kopott és összekarcolt, nem megvigyázott okostelefonokat. Hogy tudjuk megvédeni az okostelefonunkat? Úgy, hogy közvetlenül a Google Pixel 6 megvásárlása után kiválasztjuk és megrendeljük az ideális védőtokot, mely illeszkedni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik okostelefon modellt választjuk, akár egy lépéssel előrébb is járhatunk, és még az okostelefon megvétele előtt is megrendelhetjük a tokot! Ugyan sok modell mellé jár egy gyári tok is, az legtöbbször egy alacsonyabb színvonalú termék, melynek feladata, hogy a használata első napjaiban védje az okostelefont, amíg nem szerzünk hozzá egy komolyabb, erősebb telefon tokot.

A legmenőbb, okostelefont védő tokok az új Google okostelefon modellekre

Az etuo.hu webes áruház egyik legfőbb céljának tartja, hogy a lehető legtöbb smartphone- és táblagép-típusra tudjon védőtokokat biztosítani, széles választékában. Régebben nem volt egyszerű feladat megfelelő tokot találni a mobiltelefonokra, főleg akkor, ha egy különlegesebb modellünk volt. Manapság azonban – főleg a webshopok virágzásának köszönhetően – már a legtöbb okostelefon modellre találhatók különböző kiegészítők, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük a klasszikus, fekete védőtokokkal, akkor sem, ha kevésbé ismert okostelefon-modelljük van. Az etuo.hu webes áruház több színben, sőt, nagyszámú eltérő fényképpel, vektorgrafikával, mintával díszített, divatos tokot is biztosít az olyan, egyelőre kevésbé ismert modellekre is, mint a Google Pixel okostelefonok. A trendi védőtokok kombinálhatók a vásárló ruházatával, pénztárcájával, táskájával, de akár a személyiségéhez is illeszthetők. A tematikus gyűjteményeknek köszönhetően kedvenc filmsorozatunk, ételünk, italunk, állatunk, virágunk szerint is választhatunk tokot.

Google Pixel 6 – specifikáció

A Google Pixel 6 egy korszerű okostelefon, melynek októberi piacra kerülését izgatottan várták a márka rajongói. A letisztult, divatos kialakítású smartphone dimenziói 158,6 x 74,8 x 8,9 milliméter. Az okostelefon üveg előlappal és hátlappal rendelkezik, ennek ellenére azonban érdemes tokkal védeni. A mobil készülék az Android 12 operációs rendszert futtatja. A mobil készülék két változatban érhető el: 128 GB 8 GB RAM és 256 GB 8 GB RAM. Az okostelefonban Google Tensor (5 nm) chipset van. A 4614 mAh kapacitással bíró Li-Ion elem hosszantartó, zavartalan használatot tesz lehetővé. Az AMOLED kijelző képrezolúciója 1080 x 2400 pixel, átlós mérete pedig 6,4 inch. A képernyő 411 ppi denzitású, 98,9 négyzetcentiméter felületű és Corning Gorilla Glass Victus védelemmel van ellátva. A fő kamera duál rendszerű, 50 MP / 12 MP felbontással, míg az első kamera 8 MP-es, Auto-HDR.