Google Pixel 5 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Google Pixel 5 – praktikus okostelefon tokok széles választéka

A Google Pixel 5 egy nagyszerű, magasabb árkategóriás okostelefon, mely szép kidolgozással rendelkezik, ezért kifejezetten fontos, hogy megfelelő védelemmel legyen ellátva a mindennapos használat során. Az etuo.hu webshopban olyan okostelefon tokokat kínálunk a Google modellre, melyek hibátlanul illeszkednek a telefonra, és amelyek között mindenki megtalálhatja azt a terméket, mely mindenben megfelel a tetszésének és az elvárásainak. Az oldalunkon elérhető tartozékokat a magas minőség és a modellre való pontos, hibátlan illeszkedés jellemzi. A tokokon speciális nyílás van kialakítva a kamerának és a portoknak, illetve a gomboknak, így a tartozék nem zavarja a telefon használatát.

Kiváló védelem, magas minőség

Az etuo.hu online shopban rengeteg, különböző verziójú és stílusú tok érhető el a Google Pixel 5 okostelefonmodellre. A klasszikus, szilikonos tokok tartós és rugalmas termoplasztikus poliuretánból készülnek, mely kiváló védelmet biztosít a telefon hátlapja és oldalai számára a kopással és karcolásokkal szemben. A szilikon tokok remek alternatívái az oldalra nyíló és a flip tokok, melyek a képernyőt is beborítják. A rengeteg tokgyűjteményünk hozzájárul ahhoz, hogy mindenki tudjon az tetszésének megfelelő tokot találni – a vásárlók válogathatnak az átlátszó tokok, fotó tokok, színes grafikákkal ellátott tokok és a visszafogott, egyszínű okostelefon tokok között is.

Google Pixel 5 – specifikáció

A Google Pixel 5 a Google legújabb smartphone-ja, melynek megjelenését nagy izgalommal várták a felhasználók. A telefon üveg előlappal, műanyag hátlappal és műanyag kerettel van ellátva, ezért mindenképp érdemes mellé beszerezni egy megfelelő minőségű, modellre illeszkedő telefon tokot. A telefon Nano SIM és / vagy eSIM változatban érhető el. Az okostelefon a legmodernebb, Android 11 OR-t futtatja, melynek hibátlan működését a nyolcmagos Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm) chipset biztosítja. Az okostelefon 128 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM memóriával érhető el. A Google Pixel 5 elegáns, fekete színben kapható. Ujjlenyomat leolvasóval, iránytűvel is fel van szerelve, 3,5 mm jack csatlakozó viszont nem található rajta.