Google Pixel 4a 5G tokok

Tokok a Google Pixel 4a 5G


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Google Pixel 4a, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Google Pixel 4a 5G – smartphone tokok széles választéka

A Google Pixel 4a 5G egy rendkívüli, korszerű smartphone, mely megfelelő védelmet igényel a mindennapos alkalmazás közben is. Az etuo.hu webshop felhozatalában többféle Google telefon tok is található, így minden vevő megtalálhatja a tetszésének és az igényeinek megfelelő okostelefon tokot. A kifogástalan minőségű kiegészítők szépen illeszkednek a Google Pixel 4a 5G okostelefonra, nem csúsznak le, és nem akadályozzák a komfortos mindennapos alkalmazást sem. Amennyiben az eszközön olyan smartphone tok van, ami nem az adott modellhez készült, előfordulhat, hogy a tartozék letakarja a funkciógombokat vagy a kamera nyílását, és zavarja a fülhallgató vagy a töltő portjának alkalmazását.

Kiemelkedő minőségű okostelefon tok a Google Pixel 4a 5G modellre

Az etuo.hu webshopban kiemelkedő minőségű anyagokból gyártott okostelefon tokokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a Pixel 4a 5G modell biztonságos és komfortos alkalmazását. Az okostelefon tokok óvjak a mobil hátlapját a karcokkal és az elhasználódással szemben. Az ízléses tartozékaink között bárki találhat olyan smartphone tokot, mely megfelel az egyéniségének és a tetszésének. Azok az ügyfelek, akik az egyszerű kiegészítőket kedvelik, válogathatnak egyszínű, mutatós termékeink közül. A felhozatalunkban elérhető szilikonból készült okostelefon tokok vidámságot tükröznek. Mivel tartós termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, rendkívül strapabírók.

Google Pixel 4a 5G – specifikáció

A Google Pixel 4a 5G egy mutatós kidolgozású, korszerű smartphone, mely a Google telefonoktól megszokott, kifejezetten szép, minimalista designnal rendelkezik. A korszerű okostelefont mindenképp tanácsolt csúcsminőségű, speciálisan erre a modellre gyártott okostelefon tokkal védeni a külső károktól. A készülék 2020 szeptemberében jelent meg a boltok polcain. Dimenziója 153,9 x 74 x 8,2 milliméter, tömege 168 gramm. Az eszközön a legkorszerűbb Android 11 OR fut. A készülék egyik fő előnye a nagy kapacitású, 3885 mAh-s akkumulátor, mely lehetővé teszi a problémamentes, hosszantartó alkalmazást, anélkül, hogy a vevőnek a töltöttségi szintre kellene figyelnie. Az akkumulátor Fast charging 18 W és USB Power Delivery 2.0 opcióval is rendelkezik.