Google Pixel 4a tokok

A Google Pixel 4a 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Maximális védelem és biztos fogás telefonod számára

Miért bíznád a véletlenre telefonod épségét? A készülék leejtése során keletkező ütések és sérülések az esztétikai hibák mellett nagymértékben befolyásolják a készülék élettartamát és használhatóságát. A kínálatunkban szereplő minőségi telefontokok kimondottan a kiválasztott készülékre illeszkednek, így nem lötyögnek vagy csúszkálnak a készüléken és zavartalan használatot biztosítanak. Annak érdekében, hogy Google Pixel 4a típusú okostelefonod minél tovább újszerű állapotban legyen, ajánlott a készüléket az első pillanattól kezdve minőségi védőtokban használni! Az kínálatunkban szereplő telefontokok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek és egyben könnyedén lehet tisztítani azokat. Továbbá, a különleges mintájú kiegészítőink garantálják azt is, hogy készüléked megjelenése mindig igényes és egyedi legyen!

Stílusos és egyedi megjelenés Google Pixel 4a készülékednek

Inspirálódj és válassz egyedi mintás telefontokod Pixel 4a telefonodra! A webáruházunkban található egyszínű és mintás védőtokok széles kínálata biztosítja, hogy biztosan megtaláld az elképzeléseidnek megfelelő kiegészítőt. Vicces, komoly, extravagáns vagy esetleg letisztult stílusban gondolkozol? Limitált kollekciónk darabjai gondoskodnak róla, hogy folyamatosan megújuló stílusú kiegészítőkkel tudd felszerelni készülékedet! A telefontokon található minták magas minőségi előírások szerint készülnek el, így kimondottan strapabíróak és gond nélkül tisztíthatóak langyos vízben. Amennyiben esetleg nem találod meg azt a mintát amit keresel, akkor javasoljuk, hogy próbáld ki telefontok tervező funkciónkat, aminek segítségével percek alatt megtervezheted egyedi fényképpel és szöveggel ellátott magas minőségű telefontokodat!

Google Pixel 4a Bemutatás

A Pixel 4a típusú készülék a Google 2020 nyarán megjelenő középkategóriás okostelefonja. A készülék a legújabb Android 10 operációs rendszeren fut, illetve, Qualcomm SDM730 Snapdragon 730 chipkészlettel és Octa-core processzorral rendelkezik. Az 5.81 hüvelykes, IPS LCD kijelző az 1080 x 2340 pixel felbontásával kiváló eszköz a multimédia és telefonos tartalmak magas minőségű tartalmak megjelenítésére. További előnye, hogy a Dual-SIM funkció segítségével lehetőségünk adódik két Nano típusú SIM kártya egyidejű használatára, így egy eszközön tudjuk kezelni akár céges és magán mobilszámainkat. A készülék fő kamerája 12.2 megapixeles felbontású és segítségével könnyedén készíthetünk 4K minőségű videós tartalmakat is.