Google Pixel 4 XL tokok

Tokok a Google Pixel 4 XL


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Google Pixel 4, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Google Pixel 4 XL – mobiltokok gazdag választéka

Azok a felhasználók számára, akik a Google Pixel 4 XL telefonmodell mellett döntöttek, rendkívül fontos, hogy kiváló készülékük megfelelő védelmet élvezzen. Webáruházunk gazdag kínálatában olyan minőséges telefontokok találhatók, melyeknek köszönhetően a Google Pixel 4 XL sokáig karcmentes és szép marad. A karcolásokkal és a kopással szembeni védelem mellett a tokok az ütések erejét is képesek csökkenteni, így akár a súlyos károsodásokkal szemben is meg tudják védeni a telefont. Hasznos tanács a felhasználók számára: a tokot érdemes a telefon megvásárlását követően, a lehető legrövidebb időn belül beszerezni, vagy megrendelni akár még a készülék megvásárlása előtt, hiszen így a telefon az első pillanattól fogva védve lesz a karcolásoktól. A kínálatunkban található, különböző típusú tokok között mindenki találhat olyat, mely megfelel az igényeinek és a stílusának.

Megbízható védelem, elegáns dizájn - Google Pixel 4 XL védőtokok

A védőtokok megvédik a Google Pixel 4 XL telefont a karcolásokkal és kopással szemben. A kínálatunkban található, népszerű szilikon tokok TPU szilikonból készülnek, mely egy rendkívül ellenálló, rugalmas anyag. A szilikon tokok védik a készülék oldalait és hátlapját, sőt, magasított oldalaiknak köszönhetően még a képernyőt is védik a sima felülettel való érintkezés során. A tokok jól illeszkednek és kellően tapadnak a telefonra, emellett pedig jó fogásúak is.

Google Pixel 4 XL – specifikáció

A Google Pixel 4 XL telefon a Pixel 4 termékcsalád többi tagjával együtt 2019 október 24-éré lett beharangozva. A telefon mérete 160,4 x 75,1 x 8,2 milliméter, súlya pedig 193 gramm. A telefon támogatja a Nano-SIM és eSIM kártyákat is. A beépített Gorilla Glass 5 védelem mellett a telefont érdemes további védőtartozékokkal, tokokkal is ellátni. A készülék por- és vízállósági fokáról az IP68 jelzés tanúskodik. A telefon zavartalan működését a nyolcmagos Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (7 nm) processzor biztosítja. A telefon természetesen a megjelenése pillanatában legaktuálisabb, Android 10 operációs rendszert futtatja.