Google Pixel 4 tokok

A Google Pixel 4 XL, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Google Pixel 4 – telefontokok gazdag választéka

A Google Pixel 4 egy nagyszerű, érdekes okostelefon a Google 2019-es őszi termékcsaládjából. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Google Pixel 4 és a Google Pixel 4 XL eltérő modellek, így más-más tokok illeszkednek rájuk. Ahhoz, hogy ez a kiváló telefon sokáig hibátlanul működjön és szép, karcmentes maradjon, elengedhetetlen, hogy megfelelő védőtokot biztosítsunk rá, már a használata első napjától. Az etuo.hu online áruházban számos olyan tok található, mely tökéletesen illeszkedik erre a modellre. A megfelelő tokot akár a telefon beszerzése előtt is megrendelheti a vásárló, így készüléke az első pillanattól fogva védve lesz. A tökéletes illeszkedésű tokok nem esnek le a telefonról, nem csúsznak le róla, nem takarják le a kamerát és más fontos elemeket és lehetővé teszik a kényelmes használatot.

Minőségi, megbízható védőtokok

Az etuo.hu online áruház kínálatában található tokok olyan minőséges anyagokból készülnek, melyek garantálják a tok hosszú élettartamát, a rendeltetésszerű használat mellett. Kínálatunk népszerű termékei a TPU szilikonból készült tokok, melyek jól tapadnak a készülékhez, ellenállnak a deformálódásnak és kellemes fogásúak. A szilikon tokok matt felületűek, így nem látszanak meg rajtuk a maszatos, zsíros ujjlenyomatok. Tisztításuk is rendkívül egyszerű, elég őket lemosni langyos vízzel, majd áttörölni egy puha törlőkendővel. Azok a felhasználók, akik a készülék képernyőjét is szeretnék biztonságban tudni, választhatnak a kiváló minőségű csukható tokjaink közül is.

Google Pixel 4 – specifikáció

A Google Pixel 4 a 2019 őszén megjelenő telefonok széles skálájának egyik színfoltja. A készülék mérete 147,1 x 68,8 x 8,2 milliméter, és 162 grammot nyom. A telefon IP68 víz- és porállósági fokkal rendelkezik (30 percig, 1,5 méterig). A telefon alumínium kerettel és Gorilla Glass 5 védelemmel van felszerelve, egy kiváló minőségű tok pedig tovább erősítheti ezt a védelmet. A telefon Android 10 operációs rendszert futtat, a zavartalan működést pedig a nyolcmagos Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (7 nm) processzor garantálja.