Google Pixel 3A XL tokok

Tokok a Google Pixel 3a XL


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Google Pixel 3a, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Google Pixel 3a XL – minőséges telefontokok gazdag választéka

A Google Pixel 3a XL egy rendkívüli okostelefon, mely számos kiváló karakterisztikával és szép, elegáns dizájnnal rendelkezik. A Google Pixel 3a XL megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend. Ahhoz azonban, hogy egy ilyen kiváló készülék sokáig funkcionális és szép maradjon, elengedhetetlen, hogy megfelelő védőtartozékokkal legyen ellátva. Az etuo.hu kínálatában található elegáns telefontokok számos különböző stílusban érhetők el és megfelelő védelmet biztosítanak a készülék számára a mindennapi használat során. A legnépszerűbbek a szilikon tokok, melyek jól védenek a karcolásokkal és a kopással szemben és úgy lettek megtervezve, hogy precízen illeszkedjenek a Google Pixel 3a XL méretéhez, alakjához és komponenseihez.

Tartós és minőséges telefontokok

A tokok elsődleges feladata, hogy megvédjék a készüléket a mechanikai sérülésekkel szemben, emellett azonban rendkívül stílusosak és modernek is. A számos szín és a hatalmas mintaválaszték lehetővé teszik, hogy mindenki találjon olyan készüléket, mely megfelel az elvárásainak és az ízlésének. A felhasználók körében rendkívül népszerűek az egyszínű FLEXmat Case tokok, melyek eleganciát sugároznak. Azok, akik a színes mintákat kedvelik, válogathatnak a Fantastic Case tokok közül, melyeket tarka vektorgrafikák díszítenek. A Foto Case kollekciók gyönyörű fényképekkel vannak ellátva.

Google Pixel 3a XL – specifikáció

A Google Pixel 3a XL 2019 májusában került az üzletek polcaira. Funkcióit és karakterisztikáit tekintve nagy mértékben hasonlít a Google Pixel 3a modellre – a legszembetűnőbb különbség az XL nagyobb mérete. A telefon mérete 160,1 x 76,1 x 8,2 milliméter, súlya pedig 167 gramm. Az XL modell nano SIM és eSIM változatban is elérhető. A Google Pixel 3a XL modellre Android 9.0 (Pie) operációs rendszer lett telepítve, mely a legújabb Android 10 operációs rendszerre frissíthető. A készülék kiváló működését a nyolcmagos Qualcomm SDM670 Snapdragon 670 (10 nm) processzor teszi lehetővé. A készülék 64 GB belső memóriával és 4 GB RAM memóriával rendelkezik, memóriakártya-nyílás azonban nincs rajta, így a tárhely nem bővíthető.