36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Google Pixel 3a tokok

A Google Pixel 3a XL, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

4 390 Ft
/ raktáron

Google Pixel 3a – telefontokok széles választéka

A Google Pixel 3a egy elegáns kialakítású okostelefon, azonban a többi modern mobil eszközhöz hasonlóan ez a készülék sem ellenálló a kopással és a karcolásokkal szemben. Az apró mechanikai sérülések zavarhatják a készülék kényelmes használatát, csökkentik a telefon értékét és a kinézetén is jelentősen ronthatnak. Ez miatt nagyon fontos, hogy a felhasználó gondoskodjon a megfelelő védőtokról, közvetlenül a Google Pixel 3a megvásárlását követően, vagy akár még az előtt. Az etuo.hu webáruház kínálatában olyan, kimagasló minőségű telefontokok találhatók, melyek tökéletesen illeszkednek a Pixel 3a modellre. Fontos kiemelni, hogy a Google Pixel 3a XL egy nagyobb modell, így a 3a tokok nem felelnek meg rá, és ez fordítva is igaz.

Minőséges telefontokok, különböző stílusban

A mobiltokok elsődleges funkciója, hogy megvédjék a készüléket az apróbb sérülésekkel és karcolásokkal szemben, ennek köszönhetően pedig a telefon sokáig újszerű marad. Az etuo.hu páratlanul gazdag kínálatának köszönhetően minden vásárló találhat olyan tokot, mely megfelel az ízlésének. A kínálatunk legnépszerűbb darabjai a minőséges szilikonból készült tokok. A FLEXmat Case kollekció elegáns, egyszínű tokokat tartalmaz, melyek felfrissítik a készülék kinézetét és megbízhatóan védenek a karcolásokkal szemben. A Fantastic Case széria lélegzetelállító vektorgrafikákkal díszített tokokat tartalmaz, melyek számos mintát ölelnek fel, legyen szó állatmintákról, természeti motívumokról vagy monokróm grafikákról. Azok, akik a fotókat részesítik előnyben, a fényképes Foto Case tokok közül is válogathatnak.

Google Pixel 3a – specifikáció

A Google Pixel 3a egy kiváló okostelefon, mely 2019 májusában került az üzletek polcaira. A készülék mérete 151,3 x 70,1 x 8,2 milliméter, súlya pedig mindössze 147 gramm. A készülék nano SIM kártyával működik. A telefonra Android 9.0 (Pie) operációs rendszer van telepítve, mely Android 10-re is frissíthető. A telefon zavartalan működéséről a nyolcmagos Qualcomm SDM670 Snapdragon 670 (10 nm) processzor gondoskodik. A készülék 64 GB belső tárhellyel és 4 GB RAM-mal rendelkezik, memóriakártya-nyílás azonban nem található rajta. A telefon rendelkezik 3,5 milliméteres jack csatlakozóval.