CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Google - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Márkás, minőségi telefontokok Google okostelefonokra

Méltatlanul kevesen ismerik a Google telefonjait. Elsősorban azok választják ezt a márkát, akik komolyabban érdeklődnek az androidos applikációk fejlesztése iránt. De az biztos, hogy a legjobb Android telefonok között tudhatjuk a Google telefonjait. Nem véletlenül, hiszen Google okostelefonjaiban találkozik a legprofibb módon a hardware és a szoftver. Tehát ha Önnek a professzionalitás a legfontosabb és mindezt tökéletes ár-érték arányban szeretné magáénak tudni, akkor a Google termékeit nagy magabiztossággal ajánljuk a figyelmébe! Mind a régebbi modellek, mind az újak egyaránt tökéletes választásnak bizonyulnak!

Milyen előnyökkel bírnak a Google telefontokok?

A Google nem csak a telefonjainak minőségére figyel oda, hanem a telefon tokjaik is első osztályú termékeknek számítanak. Manapság választhatunk környezetbarát anyagból készült modelleket, de találunk kötési technológiával készült csúszás-gátló felülettel, ultra-vékony, mágnesesen záródó és kényelmes fogás-érzettel készült modelleket is. Természetesen minden tok minőségi anyagokból készül a tartósság érdekében. A gyári tokok biztosítják, hogy minden funkció könnyedén használható legyen a védőburkolatok ellenére is, hiszen tökéletesen illeszkednek a Google telefonokhoz. A tokok mellé javasoljuk még külön képernyő-védő fólia használatát, amely egy extra védelem a mikro karcokkal szemben!

Miért kedveltek a Google okostelefonok?

A Google telefonok sokáig más cégek által gyártott termékek voltak. Először a HTC és a Samsung gyártotta az első szériás Nexusokat 2010 és 2011-ben, majd ezt a szerepet átvette a LG és részben a Motorola a Nexus 4, 5, 5X, és 6-os modelleknél. Ezt a szériát végül a Huawei zárta a 6P-vel 2015-ben. A nagy váltás ekkor történt, mivel a Google saját kézbre vette a telefonjai gyártását és így született meg a Pixel széria 2016-ban. A Pixel 3-as 2018-ban jött ki, aminek idén, 2019 elején jelent meg a 3a változata, amiről azt mondják, hogy minden idők eddigi legjobb Google telefonja és az ára is nevetségesen alacsony! Tehát ár/érték arányban, de ugyanakkor minőségben is vezeti a mezőnyt. Ha új telefont keres, akkor nagyon érdemes a Google idei modelljét is fontolóra venni!