Telefontok - Tok, hátlapok | fa

Szűrők Collapse
Készülék modell 138
×
Tematikus kollekciók 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Az igazi fa hátlappal és fa betéttel ellátott, különleges telefontokok természetes védelmet nyújtnak

Ezek a természetes anyagú telefontokok szemben a fémből és üvegből készült tokok hidegségével, kellemesen meleg tapintásúak, így mindig a kezelt fa bársonyos érzetét és szinte simogató látványát képesek nyújtani az arra igényeseknek. A természetes faerezet lenyűgöző, pompás mintázatával hódító, sima-, valamint gyönyörű és egyedi véset-mintákkal büszkélkedő, kézzel gravírozott hátlapok többféle fából is elérhetőek. A natúr tölgy, az amerikai dió, az egzotikus imbuia, a hajszálcsíkos limba valamint a különlegesen kontrasztos sávos bocote faanyagok erezetének természetadta variációs lehetőségei korlátlanok, így megjelenésükben ezek a fa hátlapos telefontokok garantáltan mind megismételhetetlenül egyedülállóak.

Természetesen tartós, minőségi alapanyagú tokok szilikon alappal a stabil fogásért

A természetes fából készült falappal borított, megerősített szilikon tok megbízható társa lehet telefonodnak a mindennapi rohanásban, ugyanis a szilikon tok nem tapad a széleken így az akár kocogás vagy épp futás közben is csúszásmentes, stabil fogást biztosít. Ezzel a tokkal, a természetes összetevőknek köszönhetően egy, a sérülések ellen fejlett védelmet biztosító, karcálló, tartós tok védheti a népszerű gyártók különböző modelljeit a karcolásoktól, kopástól és a különböző hétköznapi szennyeződésektől.

A minőségi Etuo Wood Case fa tokok különleges megjelenést biztosítanak telefonodnak

A minőségi Etuo Wood Case tok-sorozat természetközeli mintái mind egyedileg készülnek, emiatt esetenként azok ugyan kismértékben, de eltérhetnek a termékképen szereplőtől. A minőségi Wood Case-sorozat tokjai nem csak egyediek, de különleges szerkezetűek is. A telefontokok extrán megerősített anyaga három darab, egyébként egyenként is igen ellenálló védő rétegből áll. A minőségi faanyagból készült, egyedi vésettel ellátott fa hátlap réteg mellett a burkolat egy megerősített szilikon gumiból, valamint egy ellenálló műanyag lemezből tevődik össze. Ezzel a megerősített három rétegű burkolattal ellátott szilikon alapú tokok nem csak, hogy hatékonyan védik a mobiltelefonokat a használatból eredő kopással szemben, de különlegesen ellenállóvá is teszik azokat a hátlapi karcolásokkal, oldalirányú koccanásokkal és kisebb ütődésekkel szemben.