Cubot P40 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

CUBOT P40 – magas minőségű és erős telefon tokok

Az etuo.hu online áruház választékában olyan szép és praktikus tokok találhatók, melyek védelmet biztosítanak a CUBOT P40 okostelefon számára a kopással, karcolásokkal, horzsolásokkal szemben. A választékunkban megtalálható, szilikonból gyártott telefontokok nem csak praktikusak, de trendiek, elegánsak, igényes kidolgozásúak és mutatósak is. A termoplasztikus poliuretánból készített tokjaink egyszínűek vagy gyönyörű vektorgrafikákkal vannak dekorálva. A látogatók tehát egyszínű telefontokok és mintás modellek közül is választhatnak, attól függően, hogy visszafogottabb vagy vidámabb tokra vágynak. A hatalmas szín- és mintaválasztéknak köszönhetően minden vevőnk találhat a kedvére való tokot. Kínálatunkban fotó tokokat is összegyűjtöttünk melyek meseszép, a hátlapra nyomtatott fényképekkel vannak díszítve. A témák tárháza rendkívül gazdag. A felhozatalunkban megtalálható telefon tokok olyan nyomtatással vannak ellátva, mely ellenállnak az elhasználódással és a fakulással szemben is, így sokáig mutatós és újszerű marad.

Okostelefon tokok széleskörű felhozatala a CUBOT P40 telefonmodellre

A CUBOT P40 egy kiváló funkciókkal ellátott, szép kidolgozású okostelefon, egy ilyen kitűnő készüléket pedig rá illő telefontokkal kell ellátni, mely lehetővé teszi a hosszantartó, zavartalan alkalmazást és az újszerű külalak megőrzését. A stílusos szilikon tokok minőséges, rugalmas termoplasztikus poliuretánból készülnek és megóvják a telefon hátlapját és oldalait a horzsolásoktól, karcolásoktól, kopástól és az esés, ütések során fellépő fizikai károktól. Az etuo.hu online áruház választékában különböző stílusban gyártott okostelefon tokok találhatók, melyek hatékony védelmet biztosítanak a CUBOT P40 számára a mindennapi használat során. A könnyebb böngészhetőség érdekében a tokokat gyűjteményekre osztottuk, így a látogatók válogathatnak a nekik tetsző, hasonló témájú tokok közül. A tokok magas minőségű anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megtervezve, hogy hibátlanul illeszkedjenek a CUBOT P40 telefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és funkcionális használatot is.

Miért vásárolj tokot CUBOT okostelefonodra?

Kíméld meg magad a költségektől és a stressztől, és válassz időben egy minőséges telefontokot Cubot készülékedre! Ugyan mindannyian körültekintően bánunk a telefonunkkal, balesetek azonban bármikor előfordulhatnak. Hiába a gyártói garancia, ha kiesik a kezünkből a telefonunk és megsérül, a javítás bizony drága lesz. A legtöbb vásárló a képernyőt félti leginkább, azt azonban fontos tudni, hogy ütés vagy esés során a telefon belső elemei is könnyen károsodhatnak, abban az esetben, ha a telefon nincs egy minőséges tokkal ellátva, mely tompítja az ütés erejét. A tokok jó befektetésnek számítanak, hiszen nem kerülnek sokba, viszont pénzt és időt takaríthatnak meg. A csukható tokok emellett bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is alkalmasak, így többfunkciós szerepet töltenek be. Érdemes olyan modellt választani, mely minőséges műbőrből, termoplasztikus poliuretánból vagy más erős anyagból lett gyártva. Az eltérő modellek, kollekciók, anyagok, színek és minták gazdag választékának köszönhetően biztosan találsz majd olyan tokot a felhozatalunkban, mely megfelel a telefonodra és az ízlésednek is!

CUBOT P40 – specifikáció

A CUBOT P40 egy korszerű telefon, a hazánkban is egyre ismertebbnek számító gyártótól. Az okostelefon dimenziói 155 x 73 x 10 milliméter, tehát a modern modelleknél kisebb, tenyérbe illőbb, viszont némileg vastagabb. A CUBOT P40 telefon tömege 184 gramm. Az okostelefon Nano SIM kártyanyílással rendelkezik. Az okostelefonba a gyártó Mediatek Helio A20 chipsetet szerelt. Az okostelefon 128 GB belső tárhellyel rendelkezik. A belső memória microSD, microSDXH és microSDXC kártyával akár tovább is bővíthető. A telefon RAM memóriája 4 GB. A telefon IPS kijelzővel rendelkezik, melynek átlója 6,2 inch. A kijelző megközelítőleg 85,07% screen-to-body aránnyal rendelkezik. A képernyő felbontása 720 x 1520 pixel, 271 ppi denzitással, és 16 millió színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A telefon USB Type-C csatlakozóval van felszerelve. A telefonban Li-Po akkumulátor található, mely 4200 mAh kapacitásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a telefont sokáig tudja használni a felhasználó, anélkül, hogy a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia. A készülék Android 10 operációs rendszerrel működik, hátsó kamerájának felbontása 4032 x 3120 pixel, míg az első kameráé 1920 x 1080 pixel.