Cubot Note 20 Pro tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Cubot Note 20 Pro – csúcsminőségű smartphone-tokok az etuo.hu árukínálatában

Miért tanácsos mindenképp ellátnod új Cubot Note 20 Pro okostelefonodat egy minőséges smartphone tokkal? Hol is kezdjük? Mivel az okostelefonunkat személyes és üzleti célokra is használjuk, gondoskodnunk kell arról, hogy a rajta lévő adatok, fotók, telefonszámok biztonságban legyenek. Egy minőséges okostelefon toknak hála nyugodt lélekkel használhatjuk új Cubot Note 20 Pro korszerű eszközünket. Egy okostelefon tok azért számít kifejezetten jó vásárnak, mert sokszorosan nagyobb költségektől tudja megóvni a vásárlót, ugyanis megakadályozza, hogy a drága, korszerű eszköz komolyabb károsodást szenvedjen. A legtöbb védőtok meg tudja gátolni a kopás, a karcolások és a horzsolások fellépését a korszerű eszköz hátoldalán és oldalain is. A karcolások és a horzsolások, súrlódás mellett egy jó tok a naptól, a melegtől és a porszemektől is védi a korszerű eszközt. A Cubot Note 20 Pro okostelefon tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják majd zseniális okostelefonjukat, ezzel azonban számos olyan külső hatásnak teszik ki, melyek károsíthatják és jelentősen lerövidíthetik az élettartamát. Az okostelefon-tartozékokat árusító webáruházunkban mindenki találhat olyan Cubot okostelefon tokot, mely minőséges anyagának hála hosszú ideig és stabilan védi a telefonmodellt.

Szenzációs Cubot Note 20 Pro smartphone-tokok az etuo.hu kínálatából

Az etuo.hu kínálatában rendelkezésre álló minőséges védőkiegészítők két funkciót töltenek be és mindkét feladatnak tökéletesen helytállnak. Elsősorban védenek, méghozzá megbízhatóan! Mivel elismert gyártóktól származnak és kitűnő minőségű anyagokból vannak legyártva, hatékonyan óvják az okostelefon oldalait, sarkait és hátoldalát a karcolódásokkal és horzsolásokkal szemben. A tokok második fontos karakterisztikája sok vevő számára még jelentősebb – tagadhatatlan ugyanis, hogy a legtöbben a mintája és a típusa alapján választjuk ki okostelefonunk új “öltözékét”. Az etuo.hu okostelefon-tartozékokat árusító webáruház gazdag kínálata lehetségessé teszi, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő okostelefon tokot. A legpopulárisabb TPU szilikon tokok mellett közkedveltek még az öko-bőrből gyártott, a fa burkolatú és a műanyagból készült tokok is. A választék miatt nem kell aggódnod, és ami a legjobb, biztos lehetsz benne, hogy a Cubot Note 20 Pro kategóriába tartozó tokok tökéletesen fognak illeni a korszerű eszközödre!

Esztétikus és menő smartphone tokok a Cubot Note 20 Pro okostelefon-modellre

A Cubot okostelefonok mellé a vásárlók általában nem kapnak okostelefon tokot a gyártótól, hogy a csomagolás minél könnyebben szállítható és kisebb méretű legyen. Ha a csomagolás mégis tartalmazna okostelefon tokot, egy olyan egyszerű kiegészítőről lesz szó, mely arra szolgál, hogy az alkalmazása első napjaiban “elsősegélyként” védje az okostelefont, míg a tulaj nem választ magának egy, a preferenciáinak megfelelő tartozékot. A Cubot Note 20 Pro tokok számos verzióban érhetők el – a vevők rengeteg szín, lenyomat, típus, felhasznált anyag és stílus közül válogathatnak, a tokok ugyanis nem csak számos jó karakterisztikával vannak felvértezve, hanem rendkívül esztétikusak is. A gyönyörű smartphone-tokoknak hála az okostelefonodat igazán trendi kiegészítővé alakíthatod. Akkor is jó megoldás lehet a tok, ha ráuntál egyébként tökéletesen működő okostelefonodra, hiszen teljesen új külsőt kölcsönözhetsz vele kedvenc korszerű eszközödnek, és még a pénztárcád is hálás lesz majd ezért a döntésért!

Cubot Note 20 Pro – specifikáció

A Cubot Note 20 Pro egy zseniális, szofisztikált, mégis barátságos áron kapható okostelefon az ismert gyártótól, melynek 2020-ra bejelentett piacra dobását óriási várakozás övezte. Az okostelefon A Cubot Note 20 felturbózott változata. A korszerű és aktuális okostelefon Nano SIM változatban érhető el. Az okostelefon elsőrangú IPS kapacitív érintőkijelzője 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni a felületén. A képernyő átlója 6,5 hüvelyk, rezolúciója pedig 720 x 1600 pixel. Az okostelefon kijelzőjének nagy mérete miatt rendkívül érzékeny, ezért tanácsos a védelmét megerősíteni egy minőséges szilikon vagy könyvszerűen csukható smartphone-tokkal a webáruházunk kínálatából. Az okostelefon Android 10 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos MediaTek Helio P60 (MT6771) chipset van benne, mely lehetővé teszi a zavartalan használatot. A korszerű eszközben nem kivehető Li-Ion akku található, melynek kapacitása 4200 mAh.