Cubot Note 20 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Cubot Note 20 – minőségi smartphone tokok gazdag árukínálata

A Cubot Note 20 egy számos zseniális funkcióval ellátott és mutatós okostelefon, és fontos, hogy egy ilyen elsőrangú korszerű eszköz megfelelő okostelefon tokkal legyen ellátva, mely lehetségessé teszi a hosszantartó, zavartalan alkalmazását és a tökéletes kinézet megőrzését. A szofisztikált szilikon tokok minőséges, elasztikus anyagból vannak legyártva, megóvják az okostelefon hátoldalát és oldalait a horzsolásoktól, karcolásoktól, elhasználódástól és az esés vagy ütések során jelentkező mechanikai sérülésektől. Az etuo.hu webáruház árukínálatában különböző designnal legyártott smartphone tokok érhetők el, melyek hatékony védelmet biztosítanak a Cubot Note 20 számára a hétköznapi alkalmazás során. A nagyobb áttekinthetőség érdekében a tokokat tok-kollekciókra bontottuk weboldalunkon, így a vásárlóink válogathatnak a nekik tetsző, hasonló stílusú tok-típusok közül. A tokok minőségi anyagokból vannak gyártva és úgy lettek megalkotva, hogy maradéktalanul passzoljanak a Cubot Note 20 okostelefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a komfortos és zavartalan alkalmazást is.

Minőségi és erős okostelefon tokok a Cubot Note 20 modellre

Az etuo.hu webáruház árukínálatában több olyan szép és számos jó karakterisztikával ellátott okostelefon tok is rendelkezésre áll, mely biztosítja a megfelelő védelmet a Cubot Note 20 okostelefon számára a horzsolásokkal, karcolódásokkal, kopással szemben. Az árukínálatunkban rendelkezésre álló, szilikonból készült tokok nem csak számos jó karakterisztikával vannak felszerelve, de divatosak, pazarok, minőségi kidolgozásúak és szépek is. A hatalmas színválasztéknak és minőségi díszítő minta kínálatnak hála minden vásárlónk találhat a kedvére való okostelefon tokot. A termoplasztikus poliuretánból (TPU) legyártott tokjaink egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal vannak dekorálva. Vásárlóink egyszínű tokok és mintás termékek között is válogathatnak. Fényképes tokjainkat lélegzetelállító képek díszítik – a választék pedig ezek a termékek esetében is hatalmas. A kínálatunkban rendelkezésre álló okostelefon tokok olyan lenyomattal vannak ellátva, mely ellenállást tanúsít a halványulással, elhasználódással szemben, így hosszú ideig szép és látványos marad.

Miért válassz egy zseniális okostelefon tokot Cubot okostelefonodra?

A legtöbb vevő a smartphone-ja kijelzőjét félti legjobban a sérülésektől, azt azonban fontos tudni, hogy esés során az okostelefon belső komponensei is könnyen megsérülhetnek, ha az okostelefon nincs egy olyan minőségi okostelefon tokkal ellátva, mely tompítja az ütések erejét. Azzal, hogy időben beszerzed a készülékedre a megfelelő és minőséges okostelefon tokot, drága és idegőrlő javításoktól, reklamációs procedúrától is megóvhatod magad. A tok azért is fontos, mert balesetek előfordulhatnak, bármennyire is vigyázol az okostelefonodra – ha pedig kiesik a kezedből, számos kár érheti. A kedvező áron rendelkezésre álló tokok nem csak pénzt, de időt is megtakaríthatnak neked. A csukható tokok többfunkciós szerepet töltenek be, hiszen igazolványok, bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is alkalmasak. Mire érdemes odafigyelned a megfelelő tok kiválasztása során? Elsősorban a felhasznált anyagokra és arra, hogy olyan modellt válassz, mely minőséges öko-bőrből, termoplasztikus poliuretánból (TPU) vagy más erős anyagokból készül. Rendkívül gazdag kínálatunkban biztosan találsz majd olyan tartozékot, mely nem csak kielégíti, hanem túl is szárnyalja majd az igényeidet!

Cubot Note 20 – specifikáció

A Cubot Note 20 egy korszerű és aktuális okostelefon, mely 2020 során vált megvásárolhatóvá a vevők számára. Az okostelefon dimenziói 155,8 x 77 x 9,1 milliméter, ezeknek a dimenzióknak pedig a kínálatunkban rendelkezésre álló tokok nagyszerűen megfelelnek. A Cubot Note 20 okostelefon tömege kereken 200 gramm. Az okostelefon Nano SIM változatban található meg és szerezhető be. Az okostelefonba a gyártó octa-core MediaTek Helio A22 (MT6761D) CPU-t szerelt. Az okostelefon belső tárhelye 64 GB, mely microSD, microSDHC vagy microSDXC kártyával akár tovább is bővíthető, amennyiben erre szükség van. A RAM memória 3 GB, ami a legtöbb átlagos felhasználó igényét kielégíti. Az okostelefon hátsó kamerájának felbontása 4096 x 3024 pixel. Az okostelefon IPS képernyővel rendelkezik, melynek átlója 6,5 inch. A képernyő rezolúciója 720 x 1600 pixel, 24 bit-es. A kapacitív érintőkijelző 16 millió színárnyalatot tud megjeleníteni. A Cubot Note 20 egy nagyszerű, kedvező áron kapható készülék.