Cubot C30 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Cubot C30 – védőtokok elképesztő kínálata a Cubot okostelefonokra

A Cubot C30 az egyre népszerűbb gyártó egyik elsőrangú, korszerű eszköze, melyre számos, kifejezetten erre az okostelefon-modellre legyártott okostelefon tokot biztosítottunk. A kitűnő minőségű felhasznált anyagoknak hála a tokok hosszú ideig használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű okostelefont a karcolásokkal, kopással, horzsolással szemben. Az elasztikus, erős és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból (TPU) legyártott szilikon tokok megóvják az okostelefon házát a kisebb mechanikai sérülések legtöbbjével szemben. A tokok nem csak hatékonyan óvják az okostelefont, hanem emellett igazán szofisztikált és menő, jól mutató védőkiegészítők is. Aki az elegánsabb megoldásokra szavaz, választhat a szerény, egyszínű tokjaink közül is. A mintás, színpompás tokok vidámságot hoznak az unalmas hétköznapokba és könnyen a vásárló stílusához igazíthatók. Kínálatunkban az állat- és virágmintáktól kezdve a témához kötött okostelefon tokokon át, egészen az absztrakt rajzokig minden elérhető. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk okostelefonunkat, kifejezhetjük az egyéniségünket és trendivé, szofisztikálttá változtathatjuk a készülékünket.

Elsőrendű tokok a Cubot C30 okostelefon védelmére

Az univerzális tokokkal ellenben a dedikált tokoknak számos előnyük van, de az egyik legfontosabb, hogy nem fedik le az okostelefon fontos elemeit, így nem zavarják a mindennapos alkalmazást sem. Webáruházunk árukínálatában olyan minőségi tokok is rendelkezésre állnak, melyek kifejezetten a Cubot C30 modellre lettek megalkotva. Ennek hála tökéletesen illenek az okostelefonra, a méretet tekintve is, illetve az okostelefon komponensei számára kialakított kivágások tekintetében is. Napjaink okostelefonjai akár több éven át is elsőrangúan és zavartalanul működnek, értékük minimálisan csökken, állapotuk pedig hosszú ideig maradéktalan lesz, de csak akkor, ha megfelelő védőtartozékokkal vannak ellátva. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy az okostelefon tulajdonosa mielőbb megfelelő okostelefon tokot biztosítson Cubot okostelefonjára, mely hatékonyan fogja óvni a Cubot C30 modellt a horzsolásokkal, sérülésekkel és az apróbb karcolásokkal szemben. Az etuo.hu GSM védőkiegészítőket kínáló webáruházban olyan minőségi és erős okostelefon tokokat biztosítottunk vásárlóinknak, melyek a Cubot C30 okostelefon-modellre lettek gyártva, így lehetségessé teszik a maximális védelmet és a zavartalan alkalmazást is.

Minőséges tokok az okostelefon hosszantartó védelme érdekében

A smartphone-tokok alkalmazásának egyik fontos előnye, hogy megóvják az okostelefont a külső sérülésekkel szemben, ennek hála pedig lehetségessé teszik, hogy annak értéke csak minimális mértékben csökkenjen. A tokok még a használt smartphone-oknak is friss külsőt képesek kölcsönözni, emellett pedig elrejtik a hosszantartó alkalmazásra utaló horzsolásokat és a megkopott hátlapot. A tok alkalmazásának további előnye, hogy lehetségessé teszi, hogy a későbbiekben, mikor eladásra kínáljuk régi okostelefonunkat, sokkal magasabb áron tudjuk értékesíteni, hiszen azokért az okostelefonokért, melyeket nem borítják az alkalmazás jelei, nagyobb összeget lehet elkérni. A tokokat érdemes már a Cubot okostelefon alkalmazásának első heteiben beszerezni, hogy még a legelső karcolások is sikeresen elkerülhetők legyenek. A gyártás során használt anyagok magas minőségének hála a tokok hosszantartó, hatékony védelmet képesek biztosítani a hétköznapi alkalmazás során keletkező apróbb külső mechanikai sérülésekkel szemben. Az egyszínű tokok felfrissítik az okostelefon kinézetét, pompás hatást keltenek és erős védelmet tesznek lehetővé, míg a tarka tok-típusok vidámságot visznek a vevő mindennapjaiba.

Cubot C30 – specifikáció

A Cubot C30 a gyártó 2020-as okostelefonjainak egyike. Az okostelefon mérete 157,05 x 76,44 x 8,5 milliméter, tömege pedig mindössze 190 gramm. A zseniális okostelefonra mindenképp javasolt venni egy zseniális okostelefon tokot az etuo.hu gazdag kínálatából. Az okostelefon Nano SIM, Nano SIM / microSD verzióban szerezhető be. Az okostelefonon Android 10 operációs rendszer van, a hiánytalan működést pedig az octa-core MediaTek Helio P60 (MT6771) chipset biztosítja. Az okostelefon 128 GB / 256 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM-mal rendelkezik, a memória kibővítésének érdekében pedig támogatja a microSD, microSDHC és microSDXC kártyákat is. Az okostelefon IPS képernyője 6,4 inch átlós méretű, képfelbontása pedig 1080 x 2310 pixel. Az okostelefonban Li-Po akku található, melynek kapacitása 4200 mAh. A Cubot C30 egy nagyszerű telefon, az árkategóriáját tekintve.