CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Cubot - Tok, hátlapok

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Cubot – telefon tokok gazdag kínálata

Ahhoz, hogy egy mobil készülék sokáig újszerűen nézzen ki, nem elég csak óvatosan bánni vele – az is rendkívül fontos, hogy olyan kiegészítőkkel legyen ellátva, melyek megvédik a külső sérülésektől. Így van ez a Cubot okostelefonok esetében is, a felhasználók egyik legnagyobb problémája azonban, hogy a hazánkban kevésbé ismert, fiatal márkák okostelefonjaihoz nehéz megfelelő kiegészítőket találni. Az etuo.hu online áruházban azonban az ilyen, egyre ismertebb, viszont még mindig nem mainstream márkákra is számos különböző színű, mintájú és stílusú telefontokot kínálunk, melyek kitűnő minőségüknek köszönhetően védik a Cubot okostelefonokat a karcolásoktól, elhasználódásoktól és az összegyűlt szennyeződésektől. A minőséges anyagokból készült tok lehetővé teszi, hogy megóvjuk a telefon házát, még olyankor is, mikor a kulcsainkkal együtt kerül a hátizsákba vagy a kabátzsebbe. Fontos továbbá kiemelni, hogy egy jó telefontok nem csak óvja a telefont, hanem igazán modern kiegészítőként is megállja a helyét, melynek segítségével személyre szabhatjuk telefonunkat. A Cubot okostelefonok tulajdonosai tudják, mennyire fontos a készülék védelme a különböző külső károsodásokkal szemben. Az etuo.hu webshop kínálatában számtalan olyan okostelefon tok található, mely precízen illeszkedik a Cubot gyártó különböző modelljeire, és amellett, hogy rendkívül hasznos, igazán trendi kiegészítő is.

Minőséges és megbízható védelem a Cubot telefonokra

Az etuo.hu online áruházban számos tok található a Cubot telefonmodellekre. A szilikon tokok nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen védik a telefon hátlapját és oldalait a mindennapos használat során, és rendkívül jól mutatnak a telefonon. A tokok kiváló minőségű TPU szilikonból vannak gyártva, mely lehetővé teszi a hosszú élettartamot, a karakterisztikák észrevehető romlása nélkül. A tokok szép vektorgrafikákkal és gyönyörű, nyomtatott fotókkal vannak dekorálva, de olyan modelleket is kínálunk, melyek szolidak, elegánsak és egyszínűek. A tok a használat során nem mozdul el és nem csúszik le a Cubot, telefonról, hiszen kifejezetten az adott modellre lett megalkotva. A Cubot telefonokra tervezett telefon tok tökéletes illeszkedést tesz lehetővé és nem fedi le a készülék fontos komponenseit – a portokat, kijelzőt vagy a kamera nyílását. Az online áruházunkban található tokok minőséges és hosszú élettartamú anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig nagyszerű és stílusos védelmet biztosítanak a mindennapos használat során fellépő kisebb sérülésekkel szemben. A telefon tokok védik a készüléket a karcokkal és a kopással szemben. Igényes, gondos és trendi kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak, gazdag árukínálatunk pedig lehetővé teszi, hogy minden látogató találjon olyan kiegészítőt, mely megfelel az elvárásainak.

Tartós, minőségi okostelefon tokok a Cubot készülékekre

Az etuo.hu online áruház választéka számos csúcsminőségű telefon tokot ölel fel, melyek megbízható védelmet nyújtanak a Cubot okostelefonok számára. Látogatóinknak több modell és stílus közül is válogathatnak. Az etuo.hu legpopulárisabb tartozékai a TPU szilikon tokok, melyek ellenálló, hosszú élettartamú és rugalmas anyagból készülnek. A szilikon tokok trendi, minőségi kidolgozású, nyomtatott mintákkal, vektorgrafikákkal vannak ellátva, melyek korszerű nyomdászati módszerekkel készülnek. Ennek köszönhetően a lenyomat rendkívül minőséges és ellenáll a kopással és a halványulással szemben is, színei pedig sokáig élénkek maradnak. A könyvszerű, csukható tokok bőrutánzatból készülnek és előnyük, hogy csukott állapotukban a telefon előlapja, képernyője számára is védelmet biztosítanak. A számtalan különböző stílusú nyomtatott minta között minden vásárló találhat valamit, ami megfelel majd az ízlésének, nemtől és kortól függetlenül.

Cubot – a márkáról

A Cubot Android telefonokat Kínában gyártja a Shenzhen Huafurui Technology Co., Ltd. A Cubot telefonok a MediaTek chipeket és az ARM architektúrát használják. A Cubot okostelefonok Android operációs rendszerrel működnek és kedvezőbb áron érhetőek el, mint más, ismertebb márkák telefonjai, viszont sok esetben képesek versenyezni velük a karakterisztikákat illetően. A Cubot rendkívüli ár-érték arányt biztosít, így a márkának az európai piacon is egyre több rajongója van. Mivel a márka kizárólag MediaTek chipeket használ, melyek olcsóbbak a Snapdragon chipjeinél, így sok Snapdragon telefonnal képes felvenni a versenyt, a legdrágább Samsung és iPhone modelleknek azonban nem tud konkurenciát képezni, de nem is ez a márka célja.