CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Coolpad - Tok, hátlapok

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Márkás, minőségi telefontokok Coolpad okostelefonokra

A Coolpad okostelefonok elsősorban a minimalista, letisztult kialakításukkal, az árukhoz képest kiemelkedő tudásukkal, jól összerakott hardverükkel kezdték meghódítani a vásárlók szívét és vele a piacot. Azonban a Coolpad mobilokra is jellemző, hogy sérülékenyek, és már egy erősebb ütés vagy a földre ejtés is komolyan károsíthatja a készülék kijelzőjét, hátlapját. Sokszor akkor is betörik a kijelző, ha nem arra érkezik a telefon, vagy nem azt veri oda véletlenül a használója. A megoldást erre a Coolpad okostelefonokhoz gyártott, részben vagy egészben rugalmas szilikonból készült telefon tokok jelentik. Nézz szét kínálatunkban, nálunk bizonyosan megtalálod azt a mobiltokot, ami leginkább illik a személyiségedhez, és amely által még évek múltán is kifogástalan állapotban használhatod a kedvenc Coolpad telefonodat!

Milyen előnyökkel bírnak a Coolpad telefontokok?

A Coolpad mindegyik telefon típusához pontosan arra illeszkedő telefon tokokat találsz a kínálatunkban, így garantált a tökéletes illeszkedés. Biztosra veheted, hogy a részben vagy egészben szilikonból készült mobiltok rajta fog maradni a készülékeden még sportolás vagy túrázás közben is. A szilikon azért elsődleges alapanyaga a Coolpad mobiltokoknak, mert olcsó, mégis rugalmas, ellenálló és könnyen tisztítható anyag, ami a legtöbb hétköznapi, átlagos fizikai sérüléstől megóvja a készülékedet. A kínálatunkban kapható szilikon tokok olyanok a Coolpad telefonod számára, mint egy vastag télikabát: ha elesel, se igazán ütöd meg magad benne. A Peremen enyhén túlnyúló telefon tokok a kijelzőt is védik, hiszen ha pont a kijelzőjére esne, akkor a keret fogja fel az ütést, ha meg az oldala vagy sarka verődne oda a telefonodnak, akkor a szilikon védőtok vezeti el az energia nagy részét, és nem jut a kijelző üvegébe, így az nem is fog megrepedni.

Miért kedveltek a Coolpad okostelefonok?

A Coolpad először a kínai piacon kezdett terjeszkedni, majd 2015-ben megjelent a nagyvilágban is. Európa ekkor kezdte megismerni a nevüket és hamar megszerették a felhasználók a minimalista, tetszetősen letisztult készülékeket, az alacsony áron is jó minőséget kínáló márkát.