bumper tokok

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tartós és ellenálló telefontokok alumínium kerettel

A tartós és ütésnek is ellenálló exkluzív, business megjelenés titka a kiváló minőségű merev műanyag vagy alumínium keret, valamint egy belső műanyag vagy épp szilikon tok, amely akár hosszú távon is magas szintű védelmet képes biztosítani az okos-telefonod számára. Az egyszerű, tiszta vonalvezetésű fém keretek is hatékony és elegáns védelmet nyújtanak a sérülésekkel szemben, ám az olyan kecses fém vagy vékony, merev műanyag kerettel ellátott prémium megjelenésű szilikonházak, mint az Ipaky, Verus vagy Spingen modelljei, mindig a lehető legtökéletesebb védelmet nyújtják a telefonod számára. A szilikonból készülő tokok garantáltan mindig tökéletesen, pontosan, elmozdulás nélkül illeszkednek az adott telefonok méreteihez.

Exkluzív megjelenés és maximális védelem a telefonodnak

Az exkluzív megjelenés és védelem ma már többféle tok kialakítással elérhető. Legyen a tok akár műanyag vagy fém keretes szilikon, akár világos, halszálka mintás, vagy elegáns, sötétszürke, fegyverszín modell, felületkiviteltől függetlenül, mind egyformán maximális védelmet képes biztosítani készülékednek a használatból eredő, mechanikai sérülésekkel szemben. A tokok készülék-specifikus kerete és hátlapja egyaránt védi az okos-telefon hátulját és az oldalát az olyan karcolás, kopás, valamint deformálódás és burkolat felületi repedés ellen, amely a farzsebben hordott, nagyobb terhelésnek kitett telefonokon jelentkezhetnek. Az exkluzív fém vagy minőségi műanyag kerettel ellátott TPU szilikon tok a sarkoknál megerősített, különleges, légzsákszerű szerkezetű szilikon gumi nagyfokú rázkódáscsillapítást és ütéselnyelést biztosít. A prémium szilikonházas tokok az erősített falak miatt ugyan kicsit vastagabbak, de használatuk így is kényelmes és strapabíróbb kivitelük mellett is minden csatlakozó-, gomb-, és kamera helyet szabadon hagyva, precízen, pontosan illeszkednek az adott telefontípusokhoz.

A matt dizájnú szilikon tok mindig esztétikus megjelenést biztosít a telefonod számára

A kiváló minőségű, matt dizájnú szilikon védő tokok egyik kifejezetten nagy előnye a fényes felületű sima fém, vagy üveg tokházakkal szemben, hogy a szilikon gumi felület, anyagából eredendően csúszásgátló. Így a szilikon tok akár utazás közben is stabilan kézben tartható, valamint a szilikon gumi hosszú ideig megőrzi a telefon esztétikus megjelenését, ugyanis használat után nem maradnak felületén árulkodó, zsíros ujjlenyomatok.