CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok BQ - Tok, hátlapok

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Márkás, minőségi telefontokok BQ okostelefonokra

A BQ mobiltelefonokat eddig elsősorban Európa nyugati felén ismerték az emberek, ám egyre inkább terjednek Magyarországon is. Habár a márka fiatal, a készülékei ugyanúgy leginkább egy hatalmas kijelzőből állnak, mint a többi okostelefon. Érdemes tehát időben gondoskodnod a BQ telefonod védelméről, hogy egy hétköznapi elejtés vagy egy nagyobb kulcscsomó a táskádban ne okozhasson maradandó károsodást benne! Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a kedvelt BQ okostelefonodból, fontos, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsd a számára

Milyen előnyökkel bírnak a BQ telefontokok?

A BQ telefontokok között egyaránt találsz átlagos, egyszerű szilikon tokot, fiatalos, bulizósan vidám telefon tokokat és elegáns, üzleti tárgyalásokon, színházban is vállalható prémium mobiltokokat. Válaszd ki azt, amelyik leginkább hozzád illik, amelyik telefontok leginkább tükrözi a személyiséged. Az egyes BQ telefon típusokhoz készített mobiltokok hathatós védelmet nyújtanak a hétköznapi fizikai sérülésekkel szemben, mint amilyen a leejtés, az odaütés, vagy egy éles, erős, érdes tárgy okozta karcolódások. Mivel a telefon tokokat az egyes típusokhoz gyártják, biztos lehetsz benne, hogy akár szilikonból akár műanyagból vagy más anyagból készül, a mobiltok tökéletesen fog illeszkedni a BQ telefonodra. A rugalmas, erős, könnyen tisztítható szilikonból áll részben vagy egészében a legtöbb BQ mobiltok, mert a szilikon az, ami a lehető legjobb védelmet adja a lehető legjobb áron. A rugalmas anyag elnyeli a fizikai erőhatások nagy részét, így azok nem tudják károsítani a BQ okostelefonodat.

Miért kedveltek a BQ okostelefonok?

A fiatal BQ márkára ugyanaz jellemző, mint a többi feltörekvő okostelefon-gyártóra: egészen barátságos áron nyújtanak olyan készülékeket, amelyek csak kevéssel gyengébbek a nagy versenytársakéhoz képest. Mégis különleges helyet foglal el a többi márka között, hiszen európai, pontosabban spanyol telefonmárkáról beszélünk! A BQ okostelefonok jellemzően alsó- és középkategóriás készülékek, amelyek tökéletesen megfelelnek a hétköznapi, átlagos célokra és igénybevételre. Aki egy egyszerűen használható, sokoldalú és nem drága készüléket akar vásárolni, mindenképpen vegye fontolóra, hogy beruház egy BQ okostelefonra!