CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok - Tok, hátlapok | bőr

Szűrők Collapse
Készülék modell 310
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Többfunkciós, modern, ökológiai bőr mobiltokok

Ezek a minőségi kivitelezésű, finoman elegáns varrással rendelkező, ugyanakkor modern kialakítású, kinyitható fedeles bőr tokok gyakorlatilag bármilyen készülékstílushoz illeszkednek, mindamellett pedig számos egyedi, praktikus funkciót rejtenek magukban. Ha épp arra van szükséged, a tokok belsejében rejlő, bérletigazolvány, irat-, papírpénz és kártyatartó rekeszeinek köszönhetően a legszükségesebb dolgaid mindig kéznél lehetnek. Készüléked egy ilyen, sok rekeszes, elegáns bőr tokkal a mindennapi használat során épp úgy, mint az üzleti outfit részeként egyaránt megállja majd a helyét. Az ökológiai bőrből készülő, tartós és nagyon ellenálló tok ráadásul megfelelve a legújabb lendületes, fiatalos irányzatot képviselő egyedi igényeknek, nadrágok, dzsekik vagy hátizsákos hevederek övéhez rögzíthető, így készüléked akkor is nálad lehet, ha épp öltözeted nem rendelkezik arra alkalmas zsebekkel. A tok kiegészítő retesze ráadásul extrán védi készülékedet, így az egy nagyobb zökkenés, rántás esetén sem eshet ki a bőr tok védőkeretéből.

Kényelmes videochat és filmnézést tehet lehetővé készüléked bőr tokjának egyik speciális funkciója

Amennyiben te is a videók szerelmese vagy, stabil, hátrahajtható kivitelének köszönhetően ezt a minőségi bőr tokot akár állványként is használhatod. A bőr tok ugyanis egyetlen mozdulattal strapabíró, praktikus állvánnyá alakítható, így készülékedről zavartalanul és nyugodt szívvel dolgozhatsz, chatelhetsz vagy épp videózhatsz akár utazás közben is, hiszen mindeközben telefonod védelme folyamatos marad.

A prémium kivitelű bőr tok kiemelkedő védelmet nyújt készüléked számára

Számos mechanikai sérülés ellen nyújt hatékony védelmet a bőr tok mindamellett, hogy a mindennapos karcolásokkal és kopásokkal is könnyedén veszi fel a harcot. Egyes kinyitható bőr tokok külön záró pánttal, valamint abba beépített mágnessel rendelkeznek, amely megakadályozza a tok véletlen és szándékolatlan kinyílását.

Vezeték nélküli töltőkkel kompatibilis elegáns bőr tokok

Egyes gondosan megtervezett, az adott készülékek specifikációit is figyelembe vevő prémium bőrtokok azok egyedi jellemzői miatt mindamellett, hogy leejtés és cseppálló kivitelben készülnek, még a vezeték nélküli töltőkkel is kompatibilisek, így nem akadályozzák telefonkészüléked zavartalan újratöltését és működtetését.