36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

BlackBerry tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies

Telefontok - PasteLOVE - peonies

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany

Telefontok - Trendi - Szia arany

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss

Telefontok - Trendi - lány Boss

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat

Telefontok - Trendi - Wood Divat

4 390 Ft
/ raktáron

 

 
 
Telefontok - Trendi - Open Mind

Telefontok - Trendi - Open Mind

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case

Telefontok - Trendi - bézs Case

4 390 Ft
/ raktáron

Márkás, minőségi telefontokok Blackberry okostelefonokra

A Blackberry igazi kuriózum az okostelefonok világában. Kevesen használják, ám ők éppen azok, akik valóban biztonságban tudhatják minden adatukat. A Blackberry márka egybeforrt az adatbiztonsággal, megbízhatósággal és azzal az eltökélt szándékkal, hogy a minél nagyobb kijelzők és minél kevesebb gomb korában is megtartották a fizikai billentyűzetet. Ám ettől még egy Blackberry készülék fizikailag ugyanúgy sérülékeny, mint a legtöbb civil használatra készült telefon. Érdemes tehát az adatokon túl magát a Blackberry okostelefont is biztonságban tudni, egy megfelelő telefontok kiválasztásával.

Milyen előnyökkel bírnak a Blackberry telefontokok?

A részben vagy egészében erős, ellenálló, rugalmas szilikonból készülő mobiltokok a legtöbb hétköznapi fizikai sérüléstől képesek megóvni a Blackberry okostelefonokat. Egy telefon lehet ellenálló, ám a beton, az aszfalt és az asztal sarka mind keményebbnek szoktak bizonyulni. A műanyaggal vagy prémium bőrrel kombinált telefon tokok a puszta fizikai védelmen túl még esztétikai többletet is kínálnak: mutasd meg a világnak, hogy kifinomult stílusérzékkel bíró, komoly gondolkodású ember vagy, akit nem a telefonja használ, hanem fordítva: úgy használja a telefonját, hogy közben gondoskodik is róla. A Blackberry telefonokhoz gyártott telefon tokok mindig az adott típushoz készülnek, így az illeszkedésük is tökéletes lesz, akár maga a készülék, amit óvnak. A szilikon gondoskodik a fizikai behatások során a telefont érő legtöbb energia elnyeléséről, így maga a készülék nem fog megsérülni, essen akár aszfaltra.

Miért kedveltek a Blackberry okostelefonok?

A Blackberry éppen olyan ikonikus márka, mint az Apple, csak más okból. Míg a vezető okostelefon gyártó cégek a széles közönség, vagy éppen az elit életérzésre vágyó milliók kiszolgálását tűzte zászlajára, a Blackberry kimondottan az adatvédelmet, a privát szféra védelmét helyezte a fókuszba. Aki Blackberry okostelefont vásárol, az úgy fér hozzá a modern telefonok nyújtotta lehetőségekhez, hogy közben biztosra veheti, a készülékét nem fogják ellene fordítani. A Blackberry márka egyet jelent a megbízhatósággal és a védelemmel. Emiatt is fontos, hogy maga a készülék is a lehető legjobb fizikai védelemben részesüljön.