Asus Zenfone 7 (ZS670KS) tokok

Tokok a Asus Zenfone 7 (ZS670KS)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Asus Zenfone 7 Pro (ZS671KS), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Asus Zenfone 7 (ZS670KS) – telefon tokok széles választéka

Az Asus Zenfone 7 (ZS670KS) egy fantasztikus, korszerű smartphone a Motorolától, mely megfelelő védelmet igényel a mindennapos használat során. Az etuo.hu-nál számos telefon tok található az Asus eszközökre, így minden vásárló megtalálhatja azt a terméket, mely precízen illeszkedik az Asus Zenfone 7 (ZS670KS) mobilra, és megfelel a felhasználói igényeknek. A csúcsminőségű mobil tartozékok fantasztikusan illenek az Asus Zenfone 7 (ZS670KS) mobilra, nem csúsznak le róla és nem zavarják a mindennapos használatot sem. Ha az eszközön olyan mobiltok van, ami nem speciálisan az adott típushoz készült, megeshet, hogy a tartozék lefedi az irányítógombokat vagy a kamerát.

Csúcsminőségű védőtokok az Asus Zenfone 7 (ZS670KS) telefontípusra

Webshopunkban olyan, elsőrendű anyagokból készült telefon tokok találhatók, melyek megfelelő kivágásokkal vannak ellátva, így az elemek probléma nélkül használhatók. A tokok megvédik a telefon hátlapját a kisebb kopástól és a karcolásoktól. A stílusos tokjaink között minden vásárló találhat olyan modellt, mely megfelel az egyéniségének és a tetszésének. A klasszikus telefon tokok kedvelői válogathatnak mutatós, visszafogott termékeink közül. A webshopunkban elérhető szilikon tokok vidámságot, fiatalosságot tükröznek, rugalmas termoplasztikus poliuretánból készülnek, a nyomtatott minta pedig korszerű nyomtatási módszerekkel van gyártva és ellenáll a karcolásoknak és az elhasználódásnak.

Asus Zenfone 7 (ZS670KS) – specifikáció

Az Asus Zenfone 7 (ZS670KS) egy fantasztikus smartphone, melynek 2020-as megjelenését sok felhasználó várta izgatottan. A telefon mérete 165,1 x 77,3 x 9,6 milliméter, tömege pedig a megszokottnál kicsit több, 230 gramm. Az új Asus smartphone-típus Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. Az eszköz nyolcmagos Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) chipsettel működik és Android 10, ZenUI 7 operációs rendszer található rajta. A smartphone RAM-ja verziótól függően 6 GB vagy 8 GB, míg a belső memória 128 GB tárhelyet biztosít. A tárhely tovább bővíthető microSDXC memóriakártya segítségével. Az Asus Zenfone 7 (ZS670KS) ujjlenyomat leolvasóval is rendelkezik, 3,5 milliméteres jack port viszont nem található rajta.