Telefontok Asus Zenfone 6 (ZS630KL) - Tok, hátlapok 

(Termékek száma: 1)
Sale
Asus Zenfone 6 (ZS630KL) - telefontok Wallet Book - rózsaszín NINCS RAKTÁRON

Wallet Book

Asus Zenfone 6 (ZS630KL) - telefontok Wallet Book - rózsaszín

Akciós ár 5 170 Ft Lista ár 7 390 Ft

 

Asus Zenfone 6 (ZS630KL) – minőséges telefontokok gazdag választéka

Az Asus Zenfone 6 (ZS630KL) egy rendkívül funkcionális és szép kidolgozású készülék, mely nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében. Fontos azonban, hogy egy ilyen kiváló okostelefon megfelelő védőtartozékokkal legyen ellátva, melyek lehetővé teszik a készülék hosszantartó, zavartalan használatát. Az elegáns szilikon tokok megóvják a telefon hátlapját és oldalait a karcolásoktól és a mechanikai sérülésektől. Az etuo.hu webáruház kínálatában számos különböző stílusban készült telefontok található, melyek hatékony védelmet biztosítanak a készülék számára a mindennapi használat során. A tokok kiváló minőségű anyagokból készülnek és úgy lettek megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Asus Zenfone 6 (ZS630KL) telefonra és lehetővé tegyék a kényelmes és praktikus használatot.

Minőséges és tartós mobiltokok

Kínálatunkban számos olyan szép és praktikus tok található, mely biztosítja a megfelelő védelmet az Asus Zenfone 6 (ZS630KL) telefon számára. A tokok elsősorban védőtartozékok, de más előnyeik is vannak. A kínálatunkban található szilikon tokok nem csak praktikusak, de igazán szépek is. A számos szín és minőséges lenyomat között mindenki találhat a kedvére valót. A felhasználók egyszínű modellek és mintás változatok közül választhatnak. A Fantastic Case tokok szilikonból készültek és gyönyörű vektorgrafikákkal vannak ellátva. Hozzájuk hasonlóak a Foto Case kollekció tokjai is, azzal a különbséggel, hogy ezek a termékek nem grafikákkal, hanem lélegzetelállító fényképekkel vannak díszítve. Mindkét kollekció olyan lenyomatokkal van ellátva, melyek tartósak és ellenállnak a kopással és fakulással szemben.

Asus Zenfone 6 (ZS630KL) – specifikáció

Az Asus Zenfone 6 (ZS630KL) egy modern okostelefon, mely 2019 tavaszán került az üzletek polcaira. A telefon mérete 159,1 x 75,4 x 9,2 milliméter, aminek a kínálatunkban található tokok tökéletesen megfelelnek. A telefon Dual SIM verzióban érhető el. A telefonba a gyártó nyolcmagos Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (7 nm) processzort szerelt. A telefon két változatban is kapható: 256 GB, 8 GB RAM vagy 64/128 GB, 6 GB RAM. Mindkét változat esetében lehetőség van a memória bővítésére microSD kártya segítségével.