CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Asus ROG Phone 6D Ultimate - Tok, hátlapok

Tokok a Asus ROG Phone 6D Ultimate


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Asus ROG Phone 6, Asus ROG Phone 6D, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Asus ROG Phone 6D Ultimate – magas színvonalú, az Asus teló változatra szabott mobiltokok

Ugye te sem szeretnéd, ha telód hátlapja karcokkal lenne tele? Éppen ezért van szükséged egy kiváló színvonalú mobiltokra, amely védelmet biztosít drága telefonodnak a mechanikai sérülésekkel szemben. Egy magas színvonalú mobiltok nem csak a karcokkal szemben véd, hanem a halványulással, a kopással és a más tárgyakkal való érintkezés során jelentkező kopással szemben is ellenállást mutat. Amellett, hogy minőséges tartozékok, a kínálatunkban megtalálható telefon tokok menők és egyediek, a csukható telefon tokoknak pedig olyan egyéb előnyeik vannak, mint például a kártyatartó zsebecskék. A telefon tokok további előnye, hogy sokkal jobb fogást biztosítanak a rendkívül vékony telefonoknak, így lecsökkentik annak az esélyét, hogy a tulajdonos kiejti a telót a kezéből, vagy az kicsúszik a nadrágzsebéből.

Magas színvonalú mobiltokokkal a karcolódások ellen

Az Asus ROG Phone 6D Ultimate egy menő telefon, amelyet a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő gyártó dobott piacra. Árufelhozatalunkban több fantasztikus kiegészítő és telefon tok megtalálható az új Asus teló modellekre, az ezen a weboldalon látható telefon tokok pedig úgy lettek kidolgozva, hogy teljesen kompatibilisek legyenek az Asus ROG Phone 6D Ultimate telónal és jól illeszkedjenek annak a részeihez, kamerájához, méretéhez és portjaihoz. Mindannyian szeretünk mutatósan felöltözni, menő öltözékben járni, a teló pedig napjaink egyik legfőbb „kiegészítőjének” számít – olyannyira, hogy ma már furcsán nézünk azokra az ismerőseinkre, akiknek még mindig nincs telefonjuk. A telefonok azonban tagadhatatlanul jelentős befektetésnek számítanak, így sokan hónapokon át spórolnak, mire végre rászánják magukat a kívánt teló modell megvásárlására. Éppen ezért, különösen fontos, hogy új telójukat alkalmas védőkiegészítőkkel lássák el, amely ennek köszönhetően jó sokáig megőrzi értékét és hibátlan külalakját.

Menő, magas színvonalú telefon tokok az Asus ROG Phone 6D Ultimate telóra

A telónk a mindennapok során több veszélyforrásnak van kitéve – megkarcolhatja az asztallap, a táskába dobott kulcsok, kieshet a tulajdonosa kezéből. Egy magas színvonalú mobiltok védi a mobil eszközt a karcolódásoktól, nedvességtől, szennyeződésektől és a horzsolásoktól, aamelyek akkor lépnek fel, ha más tárgyakkal együtt dobjuk a mobil eszközt a táskába vagy a zsebbe. Az etuo.hu webshopban megtalálható telefon tokok egyik fő előnye, hogy hibátlanul passzolnak az adott Asus telefonra és minőséges, hosszantartó védelmet tesznek lehetővé a kevésbé komoly fizikai sérülésekkel szemben. A magas színvonalú anyagokból készült telefon-védőtokok lehetővé teszik, hogy a teló külalakja ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen jelentősen, ami különösen az esetleges jövőbeli eladás során lehet jelentős. A menő, magas színvonalú telefon tokokat és hátlapokat úgy alakítják ki a gyártók, hogy azok ne gátolják a teló folyamatos használatát – a kialakított nyílásokoknak köszönhetően a kamera és az egyéb komponensek is úgy használhatók, hogy a telefon tokot nem kell levenni a telóról. Ennek köszönhetően a telefon tokok ma már a telefonok nélkülözhetetlen tartozékainak számítanak, aamelyeket javasolt már a teló beszerzése után megvásárolni, hiszen így jelentősen lecsökkenhető még a legkisebb károsodások veszélye is.

Asus ROG Phone 6D Ultimate – specifikáció Azok az ügyfelek, akik az Asus mobil eszközeire esküsznek, imádni fogják az új ROG Phone 6D Ultimate telefont, amely a gyártó egyik új teló modellje. Egy ilyen fantasztikus mobil eszköz számára javasolt már a beszerzését követően, vagy esetlegesen még az előtt biztosítani egy megfelelő mobiltokot. A mobil eszköz mérete 173 x 77 x 10,4 milliméter, tömege pedig 247 gramm. A mobil eszköz menő Android 12 operációs rendszert futtat, működéséről pedig az octa core MediaTek Dimensity 9000+ (4 nm) processzor és Mali-G710 MC10 GPU gondoskodik. A teló 512 GB tárhellyel és 16 GM RAM memóriával érhető el. MicroSDXC kártyanyílással nem rendelkezik, amely lehetővé tenné a tárhely bővítését. A hátsó tripla kamera rezolúciója 50 MP / 13 MP / 5 MP, míg a szelfikamera rezolúciója 12 MP. A kamera LED villanóval, HDR és panoráma lehetőségekkel is fel van szerelve. A teló minden bizonnyal az Asus-rajongók egyik nagy kedvence lesz. A telefon AMOLED kijelzőjének felbontása 1080 x 2448 pixel, átlós mérete pedig 6,78 hüvelyk.