Asus ROG Phone 5s tokok

Tokok a Asus ROG Phone 5s


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Asus ROG Phone 5, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Asus ROG Phone 5s – hibátlan minőségű telefon tokok és hátlapok

Gazdag választékunkban minden korosztály, fiúk és lányok, férfiak és nők is megtalálhatják azt a smartphone tokot, mely megfelel a preferenciáiknak, és amely segít nekik a stílusuk kimutatásában. Az egyszínű smartphone tokok legfontosabb előnye, hogy nem változtatnak jelentős mértékben az Asus ROG Phone 5s smartphone kinézetén, viszont kölcsönöznek neki egy príma, letisztult kinézetet. Azok a vevők, akik a vidám, színpompás tokokat részesítik előnyben, több ilyen termék között válogathatnak, szédületes minta-kínálatunknak köszönhetően pedig mindenki találhat az ízléséhez, hobbijához illő nyomtatott mintákat a minőséges tokjainkon. A smartphone tokokkal akár a számunkra kedves embereket is meglephetjük, megajándékozhatjuk, hiszen a tokok meglepetésként is kitűnőek! Ha tudjuk, milyen smartphone-ja van családtagjainknak, barátainknak, választhatunk nekik egy gyönyörű smartphone tokot születésnapra, Valentin-napra, vagy bármilyen más ünnepre!

Szédületes, esztétikus védőtokok az Asus ROG Phone 5s smartphone-modellre

Az Asus ROG Phone 5s egy szédületes smartphone, a gyártó termékkínálatából. A cég ugyan már régebb óta ismert névnek számít a telefonok piacán, hazánkban viszont nemrég lett populáris – viszont máris több rajongó várja izgatottan az újabb Asus különleges smartphone-típusok piacra dobását. És ha már türelmesen kivártuk a számunkra tökéletesnek számító smartphone-típus megjelenését, érdemes azonnal gondoskodnunk a védelméről is. A tokok effektív védelmet tesznek lehetővé a karcolódásokkal, kopással és a külső fizikai meghibásodásokkal szemben, ennek köszönhetően pedig hosszú élettartamot és komfortos használatot szavatálnak. A tokok maradéktalanul passzolnak az Asus ROG Phone 5s smartphone dimenzióihoz, a kialakított kivágások és zsebecskék a tokon pedig lehetségessé teszik a portok, gombok, a kamera és a hangszóró zavartalan használatát, anélkül, hogy a smartphone tokot le kellene venni. A smartphone-tartozékokat árusító webshopunkban mindenki találhat olyan, az Asus smartphone-ra illő smartphone tokot, mely minőségi anyagának köszönhetően hosszú távon védi az Asus ROG Phone 5s smartphone-modellt. Egy tokkal nem csak magunkat lephetjük meg, de ajándékötletként is nagyszerű, Valentin-napra, születésnapra vagy akár más ünnepekre is – egy tok nem csak praktikus meglepetés, de a hatalmas mintaválasztéknak köszönhetően személyre szabható is!

Menő mobiltelefon tokok és hátlapok az Asus ROG Phone 5s smartphone-modellre

A smartphone tokok vitathatatlanul praktikus tartozékok, ugyanis megóvják az érzékeny smartphone-okat a kopástól és a mindennapi használat során keletkező karcoktól, sőt, még a nagyobb meghibásodások esélyét is jelentős mértékben csökkenteni képesek, így nem is meglepő, hogy az aktuális készülékek elmaradhatatlan tartozékainak számítanak. A smartphone-tartozékokat árusító webshopunkban felsorakoztatott TPU, azaz termoplasztikus poliuretán tokok előnye, hogy minőséges anyagból vannak kidolgozva, mely nem színeződik el vagy merevedik meg, hosszabb élettartamú és elasztikusabb is a hagyományos szilikonnál. Az oldalra nyitható, fedéllel ellátott tokjaink minőséges műbőrből vannak előállítva, belsőjük pedig szilikonból van kidolgozva, így jó tartást és tapintást biztosít a smartphone-nak. Gazdag választékunkban olyan speciális tokok is találhatók, melyeket alumínium lemez fed, vagy gravírozott fa lemez díszít. Ugyan az Asus smartphone-jai már régóta bizonyítják minőségüket, a többi aktuális smartphone-hoz hasonlóan ezek az aktuális készülékek sem immunisak a karcokra és a sérülésekre, így tanácsos rájuk megfelelő smartphone tokot beszerezni.

Asus ROG Phone 5s – specifikáció

Az aktuális Asus ROG Phone 5s esztétikus, príma kidolgozású, Phantom Black és Storm White színben is beszerezhető. A smartphone dimenziója 172,8 x 77,3 x 9,9 milliméter. A smartphone Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) modellje szerezhető be. Az aktuális készülék a piacra kerülésekor legaktuálisabb Android 11, ROG UI operációs rendszert futtatja és octa-core Qualcomm SM8350 Snapdragon 888+ 5G (5 nm) chipsettel van felszerelve. A smartphone microSD memóriakártya használatára nem alkalmas. A smartphone 6,43 inch átlós méretű AMOLED képernyője 1 B színárnyalatot tud megjeleníteni és 1080 x 2448 pixel felbontású. A képernyő képsűrűsége megközelítőleg 395 ppi, screen to body aránya pedig 82,0%. A smartphone szédületes, 8 GB / 12 GB / 16 GB és 18 GB RAM valamint 128 GB / 256 GB és 512 GB belső memóriával van ellátva. A nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 6000 mAh, mely a Fast charging 65W funkciónak köszönhetően 30 perc alatt tölt fel 70%-ra, és emellett fordított töltési funkcióval, PD-vel és QC-val is rendelkezik, így rendkívül praktikus.