CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Asus ROG Phone 5 - Tok, hátlapok

Tokok a Asus ROG Phone 5


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Asus ROG Phone 5s, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Asus ROG Phone 5 – smartphone tokok gazdag árukínálata

Az etuo.hu GSM védőkiegészítőket kínáló online shopban igyekszünk a legkorszerűbb készülékekre, sőt, még az olyan gaming telefonokra is megfelelő védőtokokat biztosítani, mint amilyenek az Asus ROG Phone sorozatban található, kifejezetten a mobil játékokhoz készült telefonok. Korábban nehéz volt a mobil eszközre megfelelő tokot találni – az első smartphone-ok megjelenésekor, valamint a klasszikus mobiltelefonok korszakában a ritkább modellek esetében igencsak nehéz volt megfelelő tokot találni, a választék pedig rendkívül kicsi volt. Manapság azonban, a webáruházak megjelenésének hála már a legtöbb modellre választhatunk a védőkiegészítők közül, sőt, a vásárlóknak nem feltétlenül kell beérniük az unalmas, fekete tokokkal. A divatos tokok összhangba hozhatók a tulajdonosuk ruhatárával, preferenciáival is, de akár a kedvenc sorozata vagy hobbija szerint is választhat magának okostelefon tokot a vásárló, a tematikus gyűjteményeinknek hála.

Különböző stílusú, kitűnő minőségű smartphone tokok az Asus okostelefonokra is

Az etuo.hu online shop gazdag árukínálatában olyan minőségi okostelefon tokok érhetők el, melyek maradéktalanul illenek az Asus ROG Phone 5 okostelefonra, nem csak a méretüket és kialakításukat illetően, hanem a kivágásaik tekintetében is. A smartphone tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak az okostelefon számára a horzsolásokkal, karcolódásokkal és a hétköznapi alkalmazás során jelentkező mechanikai sérülésekkel szemben, adott esetekben azonban a tok akár a komolyabb mechanikai meghibásodásokat is meg tudja gátolni. Az árukínálatunkban számos kitűnő minőségű és erős alapanyagokból legyártott smartphone-tokkal készültünk vásárlóink számára az Asus ROG Phone 5 okostelefonra. A tokok fontos előnye, hogy megóvják az okostelefont az apróbb sérülésekkel, károsodásokkal szemben, így az Asus készülék hosszú ideig tökéletes kinézetű marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. A gazdag árukínálatnak hála bárki találhat a tetszésének megfelelő okostelefon tokot. A menő grafikák a tokokon egyedi külsőt kölcsönöznek a készüléknek, a széles mintaválasztéknak köszönhetően pedig minden gamer találhat a preferenciáinak megfelelő tokot, mely hangsúlyozza az egyéniségét.

A legdivatosabb smartphone-tokok az új Asus okostelefonokra

Az Asus ROG Phone 5 egy az Asus pompás, korszerű és aktuális kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott okostelefonjai közül, azonban ez a korszerű eszköz sem tud teljes ellenállást mutatni a horzsolásokkal és a karcolódásokkal szemben – ezek az apró esztétikai hibák, sérülések pedig sokat rontanak az okostelefon kinézetén és jelentősen lecsökkentik az értékét. Miért fontos ez kiemelni? Mert a legtöbb vevő az új okostelefon megvásárlását követően eladásra kínálja régi mobil eszközét, a karcmentes, megvigyázott eszközöket pedig jóval magasabb áron lehet továbbadni, mint az alkalmazás számos csúnya nyomát mutató, kopott és összekarcolt készülékeket. A vásárló a telefon tokot, akár még az okostelefon kézhez kapása előtt is megrendelheti az okostelefon tokot az etuo.hu webáruházból! Amennyiben a gyártói csomagolásban van is tok a készülékhez, az legtöbbször egy gyengébb minőségű, „elsősegély” kiegészítő, mely arra szolgál, hogy megvédje az okostelefont alkalmazása legelső napjaiban, amíg a tulajdonos nem szerez be egy erősebb mobil tokot hozzá.

Asus ROG Phone 5 – specifikáció

Az Asus ROG Phone 5 egy korszerű és aktuális gaming okostelefon, melynek 2021-es áprilisi piacra dobását izgatottan várták a márka rajongói. A nem mindennapi, korszerű kidolgozású okostelefon dimenziói 172,8 x 77,3 x 10,3 milliméter, tömege pedig mindössze 238 gramm. Az okostelefon Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) SIM-nyílással érhető el. Az eszköz az okostelefon 2021-es áprilisi piacra kerülésének pillanatában legkorszerűbbnek számító Android 11, ROG UI operációs rendszert futtatja. A korszerű eszköz 8 GB, 12 GB vagy 16 GB RAM-mal rendelkezik és 128 GB / 256 GB belső memóriát állít a vevő rendelkezésére, verziótól függően, microSD kártyanyílás azonban nem található rajta. Az okostelefonban nyolcmagos Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) processzor található. A nem kevesebb, mint 6000 mAh kapacitású Li-Po elem hosszantartó, zavartalan játékot és használatot tesz lehetővé. Az AMOLED 1B kijelző képrezolúciója 1080 x 2448 pixel, átlós mérete pedig 6,78 inch.