Asus ROG Phone 3 tokok

Tokok a Asus ROG Phone 3


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Asus ROG Phone, Asus ROG Phone 2, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Asus ROG Phone 3 – korszerű tokok a nem mindennapi modellekre is

Ahhoz, hogy a modern kidolgozású, korszerű Asus ROG Phone 3 okostelefon sokáig mutatós és újszerű kinézetű is maradjon, nem elég, ha figyelmesen bánunk vele, hiszen elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és a telefon kieshet a kezünkből. Éppen ezért annyira jelentős, hogy új készülékünkhöz a lehető leggyorsabban beszerezzünk egy minőséges telefon tokot, mely óvja a telefont a különböző külső károkkal, elhasználódással, karcokkal szemben. A tok alkalmazása lehetővé teszi, hogy komfortosan, aggodalom nélkül tudjuk használni készülékünket a mindennapok során. A korszerű tokok megfelelően védik az okostelefont, emellett azonban remek divatkiegészítők is.

Hosszú élettartamú, csúcsminőségű Asus ROG Phone 3 okostelefon tokok

Az etuo.hu webshop gazdag választékában több olyan tokra bukkanhat a látogató, melyek megfelelő védelmet nyújtanak a 2020 júliusában piacra dobott Asus ROG Phone 3 okostelefon számára. A tokok hibátlanul illeszkednek a telefon alakjához, dimenziójához és elemeihez, így nem zavarják a portok, gombok mindennapos használatát. Egy csúcsminőségű tok óvja az okostelefon oldalait és hátlapját a karcokkal, elhasználódással szemben és az ütések során keletkező súlyosabb károk kockázatát is lecsökkenti. A tok mellé egy, az Asus ROG Phone 3 okostelefonra szabott képernyővédő fóliát vagy védőüveget is választhat a felhasználó a választékunkból.

Asus ROG Phone 3 – specifikáció

Az Asus ROG Phone 3 egy fantasztikus, korszerű készülék, mely 2020 júliusában került piacra és amelyet modern, nem mindennapi kidolgozás jellemez. Az okostelefon dimenziói 171 x 78 x 9,9 milliméter, tömege pedig a megszokottnál kicsit nagyobb, 240 grammot tesz ki. Az Asus okostelefon Android 10, ROG UI OR-rel működik. A telefonba octa-core Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ (7 nm+) chipset és Adreno 650 GPU lett beépítve. Az okostelefon a memória tekintetében több változatban is elérhető: 128 GB 8 GB RAM, 128 GB 12 GB RAM, 256 GB 12 GB RAM, 512 GB 12 GB RAM és a fantasztikus 512 GB 16 GB RAM.