Telefontok Asus ROG Phone 2 - Tok, hátlapok

Tokok a Asus ROG Phone 2


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Asus ROG Phone, Asus ROG Phone 3, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot az Asus ROG Phone 2 okostelefonodra

Neked inkább a hagyományos, egyetlen színűre fújt mobil védőtokok tetszenek az Asus ROG Phone 2-n, esetleg inkább a színes nyomatos, szép képpel díszített telefontokok? A műanyag telefon védőtokot és a rugalmasan erős szilikon mobiltokot egyaránt sok felhasználó szereti. A te választásod melyik fajta telefontokra esik? Nálunk, az etuo.hu webáruházban, a mobil- és tablet védőtokok széles kínálatában megleled bármelyik fajtát! Avagy, ha az Asus ROG Phone 2 készülékedre az egész készüléket kiválóan védelmező flip tokot keresel, amiben külön zsebeket találni a bankkártyák és igazolvány számára, webáruházunk kínálatában meg fogod találni azt is! Az etuo.hu telefon kiegészítő specialista mobiltok készletében sokféle telefontokot találsz prémium, minőségi kivitelben, hogy kiválaszthasd a személyiségednek, az ízlésednek megfelelő mobil védőtokot.

Milyen előnyökkel bírnak az Asus ROG Phone 2 telefontokok?

Az Asus ROG Phone 2 okostelefon érzékeny készülék, ezért szüksége van minőségi és tartós védőtokra a mindennapi használat során is. Találj rá a neked tetsző, profi, tartós tokra az etuo.hu mobiltelefon védőtok webáruház kínálatában! Minőségi, prémium kategóriás telefontok híján még az Asus ROG Phone 2 okostelefon külseje is hamar kopni és karcolódni kezd. Az online boltunkbam minden tartós és megbízható telefon védőtokokat találsz, amelyek hatékonyan és tartósan óvják majd az Asus ROG Phone 2 mobilodat a kisebb károktól.

Miért közkedveltek az Asus ROG Phone 2 okostelefonok?

Az Asus vált A Gamer telefon gyártóvá 2019-ben. Már az előző ROG modellje is tarolt a piacon, ám a ROG Phone II-vel semmit sem bíztak a véletlenre, és olyan hardvert raktak össze, amely laptopokat is megszégyenítő teljesítményre képes, ráadásul a 240 Hz-es érintésfrissítés miatt jelenleg a világ leggyorsabban reagáló kijelzőjével is a ROG Phone 2 rendelkezik. 12 GB RAM, legalább 256 GB belső tárhely, 2340 x 1080 pixeles felbontású, 6,59 colos phablet méretű kijelző, nyolcmagos lapkakészlet és Adreno 640-es GPU gondoskodik arról, hogy a legcombosabb játékok is simán fussanak rajta.