CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Asus - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Márkás, minőségi telefontokok Asus okostelefonokra

Végre kézbe vehetted a vadonatúj Asus telefonodat, képernyővédő fólia is került rá, és azt szeretnéd, ha még sokáig épségben maradna? Fontos számodra, hogy az okostelefonod akár még két év múlva is karcolás, repedés, kopás és törésmentes legyen? Érthető elvárás, hiszen ha több tízezer, vagy százezernél is több forintot kiadsz egy mobilért, akkor alapvető, hogy ne menjen tönkre az első esésnél, vagy mert ott egy kulcscsomó vagy rúzs a táskádban. Válassz ezért egy személyiségedhez illő, egyszerű, fiatalos vagy elegáns mobiltokot az Asus okostelefonodhoz, a kínálatunkban garantáltan megtalálod a neked tetsző telefon tokot!

Milyen előnyökkel bírnak az Asus telefontokok?

Az Asus által gyártott okostelefonokhoz készített szilikon, műanyag, fa vagy fém telefon tokok mindig az adott típushoz illeszkednek tűpontosan. Ezért biztosra veheted, hogy a nálunk vásárolt telefontok pontosan illik majd a készülékedre. A legtöbb telefontok részben vagy egészben szilikonból készült, mert rugalmas anyag elnyeli az energia nagy részét, és a felülete pedig megakadályozza, hogy az érdes, hegyes tárgyak a tokot vágják gallyra. A peremen is túlnyúló telefon tokok a kijelzőt oldal irányból érkező sérülésektől óvják – csak a vajas kenyér esik mindig a megvajazott oldalára, a legtöbb mobiltelefon a sarkával, oldalával érkezik a földre. Ennek pedig akkor is a kijelző látja kárát, ha van rajta fólia, mert az nem véd az oldalirányú erőbehatásokkal szemben. Ha viszont egy minőségi telefontok óvja a készüléket, akkor az nyeli el a fizikai erőhatás nagyját, így a kijelzőnek se lesz baja!

Miért kedveltek az Asus okostelefonok?

Az Asus hosszú évekkel ezelőtt lépett be az okostelefonok piacára és méltán vált az egyik legismertebb világmárkává. A telefonjaikra éppen úgy a megbízható sokoldalúság jellemző, akár a számítógépeikre, laptopjaikra vagy az Asus tabletekre. Az Asus okostelefonjai között ugyanúgy megtalálni a középkategóriás „igáslovakat”, mint a felső kategóriás csúcsmobilokat. Az Asus telefonok megbízható, tartós készülékek, amelyek évekig tartó használat során is ritkán kell szervizelni és sokáig kitartanak, kiváltképpen egy megfelelő telefontokkal.