CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Archos - Tok, hátlapok

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Márkás, minőségi telefontokok Archos okostelefonokra

Az Archos új szereplő a mobilpiacon és egyértelműen kijelöli megjelenésével a célközönségét: fiatalos, lendületes, bulizós életérzést kínál a felhasználóinak. Az Archos okostelefonok mindazt tudják, amit egy modern, ami fiatal igényel: szép kijelző, gyors rendszer és szabadon lehet streamelni a videókat – ha a wifi vagy a mobilnet keret engedi. Azonban az Archos mobiltelefonok ugyanúgy ki vannak téve a fizikai sérüléseknek, mint bármely más, nem ipari környezetbe szánt okostelefon. Sőt az Archos bulisabb felhasználói megtapasztalhatják kellő védelem nélkül azt is, milyen, ha a parti hevében repül el a mobil, vagy esik rá egy pohár. Fontos tehát jó előre gondoskodni egy megfelelő telefontokról, hogy az Archos mobilod a legtöbb fizikai sérüléstől védve legyen!

Milyen előnyökkel bírnak az Archos telefontokok?

Az Archos telefon tokokat a célközönség szokásai alapján tervezték meg. Ezért elsősorban rugalmas és erős szilikonból készül a legtöbb Archos mobiltok, ami egyszerre trendi és funkcionális – azaz lehet vele bulizni, túrázni menni vagy edzeni, mert szép és ellenálló. Egy jófajta erős szilikon tok megvédi az esések, odaütések következtében jelentkező fizikai behatások többségétől az Archos okostelefont. A minőségi Archos mobiltokok éppen az ilyen sérülésektől óvják meg éveken át a készüléket, hogy a szerviz számla helyett inkább az élet fontos dolgaira költhessék a felhasználóik a pénzüket. Egy Archoshoz gyártott telefontokot elég egyszer megvenni, hogy utána hosszú ideig kiszolgálja a tulajdonosát.

Miért kedveltek az Archos okostelefonok?

Az Archos egyik különlegessége, hogy kémiai elemekről és drágakövekről szokta elnevezni az egyes típusait, így akad közöttük kobalt (Cobalt), gyémánt (Diamond) vagy éppen hélium (Helium) fantázianevű okostelefonok is. Az Archosra jellemző a jó minőségű anyaghasználat, a használhatóság, a szép kijelző és az alacsony ár. Igazi alsó- és középkategóriás készülékeket gyárt, amelyeknél sokkal fontosabb, hogy a fiatalok nyúzhassák, és egyáltalán ne kelljen szégyelleniük a barátaik előtt. Az Archos mobilmárka kevéssé ismert Magyarországon, ám ettől még nagyon is remek készülékeket gyártanak, amit bátran vásárolhat magának a fiatalabb generáció.